• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

%1000 booster

efsanefatihs

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
22 Şub 2010
Mesajlar
66
Puanı
6
Konum
Ankara
Merhaba herkese.Ben yaklaşık 1 aydır felan sro oynuyordum 100lw oldum ve 30 küsür tane %1000lik exp boosterım var.Bunların hepsini basıp 10000küsür monster sc kesicem tahmini kaç level olurum.Birde hiç denemedim bu olayı daha önce. Boosterlar 101lw olunca gidiyor mu vs bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz çok acil... Son olarak monster scleri 115 charla basıp 125lik charla kesicem charım 110lw oldugunda direk 125lwla açıp kesicem tahmini 120+ olan varmış bizim serverda fikirlerinizi alabilirsem güzel olucak...
 
Geri
Üst