• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2013 YGs.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glavier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Glavier

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
15 Tem 2009
Mesajlar
45
Puanı
2
Arkadaşlar dün açıkladın bende araştırma yaptım ve sadece 8 bin kişi 0 sıfır çekmiş geçen yıllarda 500 bin 600 bin kişi sıfır çekiyorda sizcede bu iş garip değil mi? sıralamayı cok etkiliyor bu.
 
Demekki sıfır çeken kişiler bıkmışlar kayıt ücretinden :D
 
Anlamadığım o kadar çok 0 çeken var hepsini ben mi tanıyorum:D
 
Arkadaşlar 0 çeken derken barajı geçemeyen anlamıda değil tüm netleri -'nin altında olan kişiler.
 
geçen sene 50 bin kişi geçememişti bu sene 8 bin doğal geçen senenin sorularını az incelersen özelikle türkçe sorularındaki uzunlugu şaşırtıcı gelmiyor...

----------

geçememişti derken 0 çekmişti demek istedim
 
Geçen senede girmiştim sıkıntı yok paragraf daha uzundu ama kolayca bulabiliyordun benim paragraflarda sıkıntı çekmiyorum dilbiglisi çalışmam lazım , Ayrıca 8 bin kişi sıfır çekti 168 bin kişide barajı geçemedi. geçen senlere göre bencede kolay bir sınavdı umarım bölümlerin puanı yükselmez.
 
Geri
Üst