• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2014 Dünya Şampiyonası Grup Aşaması

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pacman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pacman

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
10 Eyl 2014
Mesajlar
62
Puanı
4
Konum
KocaeliSalBoğlu

2014 Dünya Şampiyonası Grup Aşaması

YAZAN RİOT MİRHİ
Geçtiğimiz Ağustos ayı, bölge elemeleri turnuvalarıyla geçti. Takımlar; 5 ana bölgede ve Uluslararası Wildcard turnuvalarında, League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası’nda bölgelerini uluslararası arenada temsil edebilmek için çarpıştı. Grupların da belli olmasının ardından geriye sadece ilk mücadelelerin başlamasını beklemek kaldı.
Ama Ağustos geride kaldı. Eylül ayına, yani şampiyonanın grup aşamasına geçtik. Dolayısıyla, artık dünyanın en iyi ilk 16’sını belirlemiş durumdayız. Peki, kim bu ilk 16?



  • [*=center]Kuzey Amerika LCS: TSM, Cloud9, LMQ


  • [*=center]


  • [*=center]


  • [*=center]


  • [*=center]
    [*=center]Avrupa LCS: Alliance, Fnatic, SK Gaming


  • [*=center]


  • [*=center]


  • [*=center]
    [*=center]Şampiyonlar: Samsung Blue, Samsung White, NaJin White Shield


  • [*=center]


  • [*=center]
    [*=center]LPL: Edward Gaming, Royal Club, OMG


  • [*=center]
    [*=center]GPL: TPA, AHQ
    [*=center]Uluslararası Wildcard: Dark Passage, Kabum
Yazının devamında 2014 Dünya Şampiyonası’nın bu bölümünün nasıl oynanacağını ve gruplardaki eşleşmeleri anlatacağız.

Grup aşaması nedir?

Dünya Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan Grup Aşaması; bu sene Tayvan’ın başkenti Taipei ve Singapur’da oynanacak. Bu ayakta, bölgelerinin en iyileri girecekleri gruplardaki her takımla karşılaşacak. Toplamda 4 grup, her grupta ise 4 takım olacak ve bölge elemelerindeki sıralamalarına göre ayrı gruplara dağıtılacaklar.
Grup aşamasında her takım bir diğeriyle iki maç oynayacak. Her grubu en üst sırada bitiren iki takım, eleme aşamasına geçecek. İki grubun maçları 18-21 Eylül arasında Tayvan’da, diğer iki grubun maçları ise 25-28 Eylül arasında Singapur’da oynanacak.

Grup aşamasında ne olacak?

Takımlar, aşağıdaki resimde gösterilen düzende gruplara ayrıldı. Takımların dağılımı, bölge birincileri aynı gruplarda olmayacak şekilde ayarlandı.
Dark Passage'ın ilk 2'ye girmek için mücadele edeceği A Grubu'ndaki diğer takımlar; LPL (Çin Bölgesi) birincisi Edward Gaming, Kore ikincisi Samsung White ve GPL ikincisi Ahq e-Sports Club olarak ortaya çıktı.

Ödül ne kadar?

Takımlar grup aşamasını bitirdikleri sıraya göre ödül alacaklar. Her takım 3-5 bir şeyler alacak. Daha yüksek sırada bitirene, daha fazla ödül. Basit, değil mi?
Eleme aşamasına geçen takımların gruptaki sıralaması, kiminle oynayacağını belirliyor. Kendi grubundaki maçlar sonucu 1. olan takım, diğer bir grubu 2. bitiren takımla karşılaşacak. Yani grup aşamasını birinci bitirmek, bitiren takıma eleme aşamasında kolaylık sağlıyor.

Nasıl katılırım?

Biletler şu an için satışta, bu konuda daha fazla bilgi için -
buraya tıkla! Eğer hem Tayvan hem Singapur Grup Aşaması etkinliklerine katılmak istiyorsan, Tayvan ve Singapur için biletlerin satıldığı sayfalarıkontrol et. Tayvan’daki canlı anlatım Mandarin Çincesi, Singapur’daki canlı anlatım ise İngilizce olacak.

Ne zaman olacak?

Oyunları canlı izleyebilmek için
şampiyona takvimimizi ziyaret edip daha fazla bilgi alabilirsin. Dünya Şampiyonası'nın tüm heyecanı Türkçe anlatım ve canlı yayınlarla LoL TV'de olacak.

 
Geri
Üst