• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2015 Dünya Şampiyonası Biletleri Satışa Çıkıyor!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MythLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MythLee

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
1 May 2009
Mesajlar
566
Puanı
115
Konum
Sakarya
maxigamebanner1.png

maxayrac3.png


Arkadaşlar bildiğiniz gibi League of Legends 2015 Dünya Şampiyonası bu yıl Avrupada olacak. İmkanı olup gitmek isteyen arkadaşlar için mükemmler bir fırsat!

maxayrac3.png

2015 Dünya Şampiyonası için valizlerinizi toplamadan önce, önümüzdeki Ekim ayında Paris, Londra, Brüksel ve Berlin'de canlı olarak düzenlenecek etkinliklerin tarihlerine ve bilet detaylarına bir göz atın.


Dünya Şampiyonası için ilk parti biletler Temmuz ayında satışa çıkacak, 8 Temmuz'da Paris'te oynanacak Grup Aşamaları biletleri ile başlıyoruz, devamında haftalık olarak diğerleri de satışa çıkacak. Etkinliğin her aşaması ayrı bir şehirde düzenlenecek, her hafta Çarşamba günü mekanlardan birisi için biletler satışa sunulacak. Merak etmeyin, her pazartesi o haftanın biletleri ile ilgili detayları sizlerle önceden paylaşıyor olacağız. Mesela, Paris'te oynanacak Grup Aşaması biletleri ile ilgili detaylar 6 Temmuz Pazartesi duyurulacak, ardından 8 Temmuz Çarşamba günü satışa sunulacak.


Mekan düzenlemeleri ve kurulum işlerini hale yola koyduktan sonra Ağustos ayında bir miktar biletin daha satışa çıkma ihtimali yüksek. Ancak bu biletler oldukça kısıtlı sayıda olacak. Dünya Şampiyonası'nda yerinizi sağlama almak istiyorsanız, bilet işini Temmuz ayında halletmeniz en sağlıklısı olacaktır.


Bilmeniz gereken önemli tarih ve mekan bilgilerini aşağıda özetledik:
maxayrac3.png

TICKETS_DIAGRAM_no_info.jpg

maxayrac3.png


GRUP AŞAMASI - PARİS


Konum: Le Dock Pullman, batiment 137, 50 Avenue du Président Wilson, 93200 La Plaine Saint-Denis, Fransa Tarihler: 1-4 Ekim, 8-11 Ekim Bilet detayları 6 Temmuz'da duyurulacak, biletler 8 Temmuz'da satışa çıkacak
maxayrac3.png


ÇEYREK FİNALLER - LONDRA


Konum: SSE Arena Wembley, Arena Square, Engineers Way, Londra HA9 0AA, Birleşik Krallık Tarihler: 15-18 Ekim Bilet detayları 13 Temmuz'da duyurulacak, biletler 15 Temmuz'da satışa çıkacak

maxayrac3.png


YARI FİNALLER - BRÜKSEL


Konum: Brussels Expo, Place de Belgique 1, 1020 Ville de Bruxelles, Belçika Tarihler: 24-25 Ekim Bilet detayları 20 Temmuz'da duyurulacak, biletler 22 Temmuz'da satışa çıkacak

maxayrac3.png


FİNAL - BERLİN


Konum: Mercedes-Benz Arena (şu anki adıyla O2 World - Berlin), O2-Platz 1, 10243 Berlin, Almanya Tarih: 31 Ekim Bilet detayları 27 Temmuz'da duyurulacak, biletler 29 Temmuz'da satışa çıkacak

maxayrac3.png


İLK DALGA - KALAN BİLETLER / NEDEN HEPSİ AYNI ANDA ÇIKMIYOR?


Etkinliklerin düzenleneceği mekanlarda prodüksiyon işlerine (yorumcu masalarının yeri, kamera kurulumları, yayın ortağı konumları, görüşü engelleyecek ekipmanlar vs.) henüz son şeklini vermediğimiz için biletlerin hepsini aynı anda satışa sunmuyoruz. Bu tip detaylar, mekanlarda kaç kişilik uygun yer olacağını belirlemede etkili. Bütün hazırlıklar bittikten ve net rakam elimize ulaştıktan sonra izleyici sayısında artış olursa bu biletleri Ağustos'ta sunacağız. Ağustos ayında satılacak biletler konusunda daha fazla detay önümüzdeki haftalarda paylaşılacak. Ancak, ikinci dalgada satışa çıkacak bilet sayısı hakkında herhangi bir garanti veremiyoruz. Dünya Şampiyonası'nda yerinizi sağlama almak istiyorsanız, bilet işini Temmuz ayında halletmeniz en sağlıklısı olacaktır. Dünyanın dört bir yanından gelen takımların performansını takip etmek ve 2015 Dünya Şampiyonası'na kimlerin çıkacağını görmek için Lolespor.com'u izlemeye devam edin!

lolespor.com sayfasından alıntıdır.

 
Geri
Üst