• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2016 Dereceli Sezonu başladı!

Kürşad

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
13 Ocak 2011
Mesajlar
468
Puanı
186
maxigame_logo1.gif

maxayrac3.png




Resmi olarak 2016 sezonu başladı! Ligler sıfırlandı ve yepyeni bir serüven başladı. Riot Socrates'in yazdığı
2016 Dereceli Sezonu Başladı! konusunu sizlerle paylaşıyorum;

2016 Dereceli Sezonu başladı! Takım arkadaşlarınızı toplayın ve 2016'da zirve basamaklarını tırmanırken yaşayacağınız yepyeni mücadelelere hazırlanın! Sezon Öncesi Dönem boyunca hayata geçirdiğimiz birçok değişiklikten biri de yeni dinamik gruplar oldu. Artık dereceli oyunlara istediğiniz kadar arkadaşınızla girmeniz mümkün! Yeni şampiyon seçimiyle en iyi olduğunuz iki konumu seçip sıraya girecek ve istedikleri konumları önceden belirlemiş takım arkadaşlarıyla oynayacaksınız. Üstelik seçtiğiniz iki konumdan birinin çıkması garanti.


2016 Sezonu hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyenleri buradan ulaşabilecekleri sezon sayfamıza ya da buradan okuyabilecekleri yama notlarını incelemeye davet ediyoruz. Hepinize güzel oyunlarla dolu bir sezon diliyoruz. Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!
 
Son düzenleme:
Geri
Üst