• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

“2017 Facebook’un Sonu Olacak”

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Myth93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Myth93

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
20 May 2013
Mesajlar
28
Puanı
2
fb.jpg


Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde Facebook’un gençlerin ilgisini kaybetmeye başladığından bahsetmiştik. Princeton Üniversitesi’nde yapılan araştırma da bu durumun daha sonrası hakkında önemli ipuçları veriyor. Yapılan araştırmaya göre Facebook, 2014 yılının sonlarında kullanıcılarının yüzde 20′sini kaybetmiş olacak. Facebook’un düşüşü bu şeklde devam ederse de 2017 yılında Facebook’un kullanıcısı kalmayacak ve unutulmaya yüz tutacak.

Geçtiğimiz ay 10. yaşını kutlayan Facebook’un şu an 1.1 milyar kullanıcısı bulunmakta. Facebook’un hisseleri 2012 yılında kendi en yüksek değeri olan 58.51 dolara ulaşmştı fakat o günden sonra düşüşü engellenemez oldu. Gençlerin de Facebook’a hızlı bir şekilde veda ettiğini düşünürsek Facebook’un sonu gerçekten pek de uzak olmayabilir.

graph-728x364.jpg

 
Facebook biterse benimde sosyal medya hayatım biter. Facebook dışında bi Twitterde hesap açtım. Onu da oyun çekilişine katılmak için açmıştım. Tek avantajlı yanları arkadaşlarla konuşmada sağladığı kolaylık.


Baş belasından başka birşey değil bu sosyal medya. Ana avrat sövüp, saygının ''s''inden anlamayan veletlerin meydana çıkmasına neden oldu. Gerçi o veletlerle dalga geçmek çok eğlenceli be :D :D
 
hayirlisi-be-gulum_439027.jpg



Hem biraz zor kapanır kendi kıraş oynayanlar kalsa tek gene o face iş yapar. :D
 
Geri
Üst