• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2017 Yılında bizi bekleyen seri devam filmleri

QuietTouch

Global Mod
Aktiflik
K.Tarihi
12 Nis 2011
Mesajlar
1,633
Puanı
468
Konum
Antalya
1- Transformers: The Last Knight – Transformers: Son Şövalye

Bilgi: Yönetmenliğini Michael Bay'ın yaptığı, senaryosunu ise Art Marcum, Matt Holloway ve Ken Nolan'ın yazdığı 2017 Amerikan-İngiliz yapımı bilim kurgu filmi. Transformers serisinin beşinci devam filmi olup başrolünde Mark Wahlberg ile Anthony Hopkins görev almıştır. Filmin standart, 3 boyutlu ve IMAX 2D ile IMAX 3D seçeneğiyle 23 Haziran 2017 tarihinde vizyona girilmesi planlanıyor.



2- Fast And Furious 8 (The Fate of the Furious)

Bilgi: F. Gary Gray tarafından yönetilen ve Chris Morgan tarafından yazılmış olan Amerikan yapımı aksiyon filmi. Hızlı ve Öfkeli film serisinin sekizinci filmi. Kadro şu anda Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Eva Mendes, Lucas Black, Kurt Russell, Charlize Theron ve Jason Statham'dan oluşmaktadır. Sekizinci yapım ilk olarak Mart 2015'de Diesel Jimmy Kimmel Live!'da iken açıklandı ve filmin New York'da çekileceği de bildirildi. Filmin hazırlıkları Hızlı ve Öfkeli 7'nin yayınlanmasından hemen sonra Diesel, Morgan ve yapımcı Neal H. Moritz'in yeniden imzayı atmasıyla başladı. Temel çekimler Mart 2016'da İzlanda, Mývatn'da başladı. Diğer çekimler Küba, Atlanta ve New York'da yapıldı. Hızlı ve Öfkeli 8, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden sonra Paul Walker'in oynamadığı ikinci film. Film 14 Nisan 2017'de yayınlanmak üzere ayarlandı.



3- Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz

Bilgi: Karayip Korsanları film serisinin beşinci filmi olan fantastik türdeki 2017 Amerikan yapımı film. Filmin yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg yaparken senaryosunu Jeff Nathanson yazdı. Filmin yapımcısı diğer dört filmde olduğu gibi Jerry Bruckheimer oldu. Filmin oyuncu kadrosunda, Johnny Depp; Jack Sparrow, Javier Bardem; filmin kötü rolünde, Kaptan Salazar, Orlando Bloom; Will Turner, Brenton Thwaites; Henry Turner, Kaya Scodelario; Carina Smyth, Kevin McNally; Joshamee Gibbs ve Geoffrey Rush; Kaptan Barbossa rolünde yer almaktadır. Filmin yapım öncesi Gizemli Denizlerde filminin 2011 yılı başlarında yayınlanmasından kısa süre önce Terry Rossio'nun senaryoyu yazmasıyla birlikte başladı. 2013'ün başlarında yeni bir senaryo yazması için Jeff Nathanson tutuldu. Depp, Nathanson'un yazım süreciyle ilgilenmeye başladı. Yayın tarihi başlangıçta 2015 olarak ayarlanmıştı fakat senaryo ve bütçe sorunlarından dolayı 2016 ve sonra 2017'ye kadar ertelendi. Temel çekimler Şubat 2015'de Avustralya'da başladı ve Temmuz 2015'de bitti. Film 26 Mayıs 2017'de Disney Dijital 3D olarak yayınlanması üzerine ayarlandı.



4- John Wick: Chapter 2(Çıktı)

Emekliye ayrılmış olan John Wick can yoldaşı köpeğiyle sakin bir hayat sürmektedir. Ancak başına gelen kimi olaylar onu bir kez daha suç dünyasına iter. Bu kez bu uğurda Roma sokaklarını arşınlaması gerekecektir... Başarılı aksiyon filmi John Wick'in devam filmi olacak John Wick'in yönetmen koltuğunda Chad Stahelski oturuyor. Filmin başrolünde yine Keanu Reeves'i izleyeceğiz. Filmin kadrosunda Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane, Peter Stormare, Laurence Fishburne, John Leguizamo ve Common gibi isimler de yer alıyor. Vizyon tarihi 10 Şubat 2017 olarak planlanıyor.



5- Cars 3

Pixar'ın yapımcılığında Walt Disney Pictures tarafından yayınlanan bir bilgisayar-animasyon 3-D filmidir ve 2006 yapımlı Arabalar ve 2011 yapımlı Arabalar 2 filmlerinin devamı olan 16 Haziran 2017 tarihinde gösterilmesi planlanan üçüncü Arabalar filmidir.




6- Çılgın Hırsız 3

Sevilen animasyon serisi Çılgın Hırsız'ın 3. devam halkası




7- Guardians of the Galaxy Vol. 2

yapımcılığını Marvel Studios'un dağıtımını ise Walt Disney Studios Motion Pictures'ın yaptığı, Marvel Comics süper kahraman takımı Galaksinin Koruyucuları'ndan uyarlanan 2017 yapımı Amerikan süper kahraman filmi. Film 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları filminin devam filmi ve Marvel Cinematic Universe'in 15. filmi olacak. James Gunn tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (seslendirme), Bradley Cooper (seslendirme), Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan ve Kurt Russell yer almaktadır. Galaksinin Koruyucuları 2 resmi olarak ilk filmin yayınlanmasından önce San Diego Comic-Con International'da açıklandı. Filmin ismi Haziran 2015'in sonlarına doğru açıklandı. Temel çekimler Şubat 2016'da Fayette County, Georgia'daki Pinewood Atlanta Studios'da başladı ve 5 Mayıs 2017'de IMAX ve 3D olarak yayınlanması üzerine ayarlandı.



8- Logan
Marvel Comics'in kurgusal karakteri Wolverine'den uyarlanan 2017 yapımı süper kahraman filmidir. James Mangold tarafından yönetilen filmin başrolünde Hugh Jackman vardır.Yayın Tarihi 2 Mart 2017 olarak planlanmıştır.



9- Kingsman: Altın Çember
2014 yılında gösterime giren Kingsman: Gizli Servis aksiyon-macera ve komedi dalındaki başarılı çıkışına bir yenisini daha ekliyor.Vizyon Tarihi net olmamakla birlikte 6 Ekim 2017 olarak planlanıyor.

Güncel bir fragman bulunmamakta
 
Son düzenleme:
Geri
Üst