• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

2019 Model Days Gone’dan Yeni Video Geldi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan xTrip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xTrip

OldSchool Player
Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
28 Tem 2016
Mesajlar
1,200
Puanı
175
Days Gone, 2019'da çıkacak.

2019 yılında karşımıza çıkacak olan Days Gone, sadece PlayStation 4 platformu için geliştiriliyor. Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan oyun, 2019 yılında karşımıza çıkacak.


Aksiyon ve macera oyunları arasına 2019’da yayınlanacak olan Days Gone, bizlere eşsiz bir dünya da hayatta kalma şansı verecek. Oldukça etkileyici içeriklere sahip olan yapımda, grafiklerin kalitesi oldukça gerçekçi olacak. Zombilere karşı mücadele edeceğimiz oyunda, animasyonlar oldukça başarılı bir yapı ile karşımıza çıkacak. Gerçekçi efektlerin ve seslerin kullanıldığı oyunda zombileri temizlemeye ve insanlığı kurtarmaya çalışacağız.
Aksiyon ve gerilimi tavana çıkaracak olan yapım da bizleri çeşitli görevler de bekliyor olacak. PlayStation 4 platformu için önemli bir oyun olarak adından söz ettiren Days Gone, yeni fragmanı ile de oyuncuların ağzını adeta açık bırakacak gibi görünüyor. Oynanış mekanikleri ile konsol platformunu kasıp kavuracak olan yapım, bizlere çok sayıda silah seçeneği ve taşıt seçeneği sunacak. Oyun içerisinde çeşitli bölgelere yolculuklar yapacak ve her gittiğimiz yerde zombiler bizi öldürmek için adeta birbirleri ile yarışacaklar.
Days Gone, 2019 yılında PlayStation 4 platformu için çıkış yapacak.

 
Geri
Üst