ReturnOfLegend
Banlanmış Üye
44ün karesinden büyük 45in karesinden küçük olup 25in katı olan ve 13 ile tam bölünebilen tamsayı kaçtır?
----------------------------------------------------------------------------------------
Ölüm ile T niye birbirine benzer
----------------------------------------------------------------------------------------
İstanbul Avrupa yakasında yaşayan biri niçin Anadolu yakasındaki Karacaahmet mezarlığına gömülmez
1971 yılının soğuk bir geceseydi.Şömine başında torunlarına masal anlatıyordu.Veli dede'ye torunu sorar:
-Büyükbaba sen kaç yılında doğmuştun?
-Evladım ben a'nın karesi yılında a yaşındaydım.Buna göre doğum tarihimi hesapla.
Veli dede kaç yılında doğmuştu?
----------------------------------------------------------------------------------------Bu aralar dupdurgun bi canlılık gelsin dedim
Bunlar da bonus
Ölüm ile T niye birbirine benzer
İstanbul Avrupa yakasında yaşayan biri niçin Anadolu yakasındaki Karacaahmet mezarlığına gömülmez
1971 yılının soğuk bir geceseydi.Şömine başında torunlarına masal anlatıyordu.Veli dede'ye torunu sorar:
-Büyükbaba sen kaç yılında doğmuştun?
-Evladım ben a'nın karesi yılında a yaşındaydım.Buna göre doğum tarihimi hesapla.
Veli dede kaç yılında doğmuştu?
----------------------------------------------------------------------------------------Bu aralar dupdurgun bi canlılık gelsin dedim
Bunlar da bonus
Aşağıdaki dizide son iki boşluğa hangi harfler gelmelidir?
A D S İ B H _ _
A D S İ B H _ _
Tenten Tibette ifadesinde 2 tane T harfi vardır önermesi doğru mudur?
198625847295017 sayısının yarısının iki katı kaçtır(cevaplama süresi 10 sn.)
Son düzenleme: