• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Afrin Online 100 Cap CH Emek Server Drop Sistem Old Login 25.05.2018 Saat:22.00

Aktiflik
K.Tarihi
12 May 2018
Puanı
8
p6yn5L.png

SxMzGM.gif

AÇILIŞ TARİHİ: 25.05.2018
AÇILIŞ SAATİ: 22:00

Z3NZDk.png

cGIfAf
cGIfAf.png

cGIfAf

SxMzGM.gif

Son düzenleme:
Milliyetcilik dini duygularla oyun açanları kınıyorum açıkcası insanları bu şekilde çekmek kandırmaktan başka birşey değil.. Bizim insanımızın manevi değerlere değer verdiğini bilenler bu şekil yollara başvuruyolar. Umarım amacınız böyle değildir.

Milliyetcilik dini duygularla oyun açanları kınıyorum açıkcası insanları bu şekilde çekmek kandırmaktan başka birşey değil.. Bizim insanımızın manevi değerlere değer verdiğini bilenler bu şekil yollara başvuruyolar. Umarım amacınız böyle değildir.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Hocam bizim amacımız o yönde değil. Gerekli açıklamayı hem logoda hemde burada yapabiliriz problem değil amacımız din ,ırk, vb konulardan yararlanmakta değil. Sadece bu ismi benimsedik ve sizlere sunduk takdir sizin tekrardan teşekkürler yorumunuz için.

Öncelikle hayırlı olsun, reklam her açıdan reklamdır ve iyisi kötüsü diye sınıflandırılır.
Konuyu açan arkadaşın isminden yola çıkarak hükumetin yaptığı operasyon isimlerini kullanmak, bir taraftan bunun ile övünmek aranan kanı bulduğu için hoşuna giderek bu ismi benimsemiştir diye düşünüyorum.
Aslında arkadaş risk almış, Silkroad Oynayan, bir çok oyun için de terör propagandası yapan bazı topluluklar var ve kendini bu tür kişilerden soyutlamış bir server olacaktır tahminimce.
Duygu meselesine gelirsek Türkçe koyulan bir çok ismin yanı sıra yabancı isim ağırlıklı serverler açılıyor, örnek ismi efsane olan serverin sırf ismi efsane diye kimse oynamaz sistemi 'efsane' mi diye bakar...
Daha yazılacak bir çok şey var ve konuyu kirletmek ve konu dışına çıkmak olur, sistem gayet güzel tekrardan başarı getirmesi dileğiyle.

Öncelikle hayırlı olsun, reklam her açıdan reklamdır ve iyisi kötüsü diye sınıflandırılır.
Konuyu açan arkadaşın isminden yola çıkarak hükumetin yaptığı operasyon isimlerini kullanmak, bir taraftan bunun ile övünmek aranan kanı bulduğu için hoşuna giderek bu ismi benimsemiştir diye düşünüyorum.
Aslında arkadaş risk almış, Silkroad Oynayan, bir çok oyun için de terör propagandası yapan bazı topluluklar var ve kendini bu tür kişilerden soyutlamış bir server olacaktır tahminimce.
Duygu meselesine gelirsek Türkçe koyulan bir çok ismin yanı sıra yabancı isim ağırlıklı serverler açılıyor, örnek ismi efsane olan serverin sırf ismi efsane diye kimse oynamaz sistemi 'efsane' mi diye bakar...
Daha yazılacak bir çok şey var ve konuyu kirletmek ve konu dışına çıkmak olur, sistem gayet güzel tekrardan başarı getirmesi dileğiyle.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Açılan serverlerin geneli yabacı isimden oluşuyor, bu gibi olaylarda kendi kimliğimizi unutturuyor. Oyun ismi bizim için en önemli sıralardaydı ve Afrin olayının zaferle tamamlanmasının ardından, bizlerde isminin Afrin Online olması gerektiğini düşündük. Evet belki tepki çekeceğiz veya Afrin olayını benimsemeyen oyuncular Afrin Online gelmek istemeyecektir, bu bizim için hiç sıkıntı değil. Oyun ismi ile açıklamayı Afiş bölümündeki ''Oyun Hakkında'' bölümünde yaptık. Tekrar çok teşekkür ederiz.

Sorun Nedir ? Bu kadar içten ah çekmeniz hayırlı birşeydir umarım :)

- - - Güncellendi - - -

Sıradaki oyunumuzun ismi FIRAT KALKANI :D

Bizim amacımızı yazmıştım yukarıya dalga veya kötü niyetli değildi gördüğüm kadarıyla dalga'ya alan kişiler var buna yapacağımız birşey yok.

Son düzenleme:
Sorun Nedir ? Bu kadar içten ah çekmeniz hayırlı birşeydir umarım :)

- - - Güncellendi - - -

Bizim amacımızı yazmıştım yukarıya dalga veya kötü niyetli değildi gördüğüm kadarıyla dalga'ya alan kişiler var buna yapacağımız birşey yok.

İLgilendigin bile çok belli 1 ay sonra dönüş yaptın :D

Geri