Liaison
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Mar 2012
- Puanı
- 61
Merhabalar Maxigame ailesi,
Necromancer'a ait işinize yarayacak bir kaç ipucunu aşağıda paylaşıyorum.
Öncelikle Necromancer seçtiğiniz için şanslısınız, belki de oynaması en eğlenceli büyücü tipidir. İngilizce'deki versatile (çok yönlü, esnek) kelimesi bu çar için söylenmiş denilebilir. Önünüzde seçebileceğiniz bir çok seçenek vardır, ister minionlarınızı (büyü ile oluşturduğunuz asistanlarınız) ortadan kaldırır onların büyü güçlerini kendize ekler tek başına gidersiniz (ki bunu yapmak istemeyeceksiniz), isterseniz minionlarınızla birlikte...
- Seçebileceğiniz de birçok minyon tipi vardır. Oyun stiline göre kendiniz belirlersiniz. -Minyonlardan hp emme özelliği sayesinde 8 tane pot basmış gibi hp kazanırsınız.
Fatality yaptığınızda buz ayısı minyonu kazanırsınız ki kendinizden küçük Mob(canavar)larda kastığınızda veya grup olduğunuzda sıklıkla çıkarlar.
Minyonlarınızı defansif pozisyona alır sonra kendinizden 2-3 level yüksek 4-5 hatta 6 yaratığın arasına girer çevrelerinde dönerken kestirir, oyundaki bir çok sınıfa nasip olmayacak şekilde aralarından sağ çıkarsınız.
Bununla birlikte tüm bunları yapıp zevkle ve hızla kasabilmek için aşağıda verdiğim ipuçlarını uygulamanız gerek, aksi takdirde bir tutukluk duygusu içinde maximuma ulaşamamanın sıkıntısı ile kasar verdiğiniz paraya değmeyen bir zevk alırsınız.
Minyonlarınız;
Life Leech özelliğine sahip minyonlar diğerlerinden iyidir.
Ranger (uzaktan vurucu) büyücü minyonlarınız ise en iyisidir. Çünkü
- yakın vuruşçularınızın yaklaşması gerekir bu rakipleri uyarır, rangerlar gafil avlar
-Yakın vuruşçular 8 kişi olunca rakiplerin etrafına sığmayıp açıkta kalabilir. Rangerlar affetmez.
-Rangerlar uzaktan vurmaya başlar, rakipler koşup gelinceye kadar ölür
-Rangerlar'ın damage'i daha yüksektir öldürme süreleri daha kısadır.
Hangi minyonlar.
Kısacası level 50'de deathless acolyte
Level 60 Reaperlar (rakipten health emip size basarlar)
Level 70 dread arcmage (alan çeker)
kullanmalısınız.
Featleriniz.
Level 80'e gelip PVP yapmaya başladığınızda farklı bir feat seçebilirsiniz ancak o zamana kadar yani PVE ile uğraşırken aşağıda linkini verdiğim featleri kullanarak minyonlarınızın gücünü maksimuma çıkartmalısınız.
Bu sayede siz çevrede dolaşır veya ganimet toplarken minyonlarınız işi bitirir. Sırt üstü düştüğünüzde siz vuramazken minyonlarınız vurmaya devam eder.
Spelleriniz
Deadly blizard: Güzel bir alan büyüsü, oyununun sonuna kadar bunu kullandım diyebilirim. Diğer buz büyüleri beklemeyi gerektirdiği veya sinek ısırığı tarzında olduğu için onları pek sevmedim ve kullanmadım.
Parazitic soul: Güzel damage verir ve mob öldüğünde bir tane parazaitik kafa minyonunuz olabilir. Feat ile arttırdığınızda 2 tane de olabilir.
Frenzy: Minyonlarınızdan birinin ebatlarını büyütür ve ona saldırmalarını sağlar, başınız sıkıştığında kullanılabilir ben çok faydalanmadım.
CC:Crowd Control: Kalabalık kontrol skilleri: CC olarak adlandırılan speller başınıza üşüştüklerinde paçayı sıyırmak için kullandıklarınızdır. Necromancer güzel CC skilleri bulunmakta
Frost blast: önüzdeki 3 kişiyi yere bağlar. Biraz uzaklaşıp uzaktan vurur ve bu arada health doldurursunuz.
Freeze: Sadece bir kişiyi yere kitler ve stunlar, bosslar için kullanılabilir
Unimaginable Terror: Çevrenizdekiler korkuyla kaçar. Güzel bir skildir.
Death's Terror: minyonlarınızdan birini kesip düşmanlarınızı kaçırır, Unimaginable Terror skili açılıncaya kadar kullanılabilir.
Pasif speller
Set's Cold Hatred, Runed Flesh (+armor, damage absorbstion)
Sifon: Bu ability'niz sayesinde minyonlarınızdan can emer adeta pot basmış gibi faydalanırsınız.
Maksimum güce ulaşmak için
Armorsmith olmalı veya bulmalı, kendi levelınızdaki maksimum armoru giymelisiniz. Ben yanlız takılmayı sevdiğim için zor yolu seçip armorsmith oldum. Kendi elbisemi kendim yaptım. Kolay ve hızlı olansa içinde ileri düzey armorsmith, gemcutter ve weaponsmith bulunan bir guilde girmektir. Gereken malzemeleri toplar guilddeki ilgili arkadaşa verir kralından giyinir, kralından silah sahibi olursunuz.
İpucu: Ben gem seçiminde hem vuruş gücünü hem manayı hem de protection'ı arttıran intelligence (int) gemlerini tercih ettim.
İyi forumlar.
Son düzenleme: