Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barbie gibi olsa ne olacak hareketlere bakBarbie gibi kızmış maşallah
sarışın tro olsa sarkıcan olm durumun çok kötü bakhey yavrum hey sarışın gibi,la gözleri de renkli mi bunun?
Allah korusun tövbe de lansarışın tro olsa sarkıcan olm durumun çok kötü bak
Daha güzel birisini kullanabilirlerdi la, çok güzel değil buAradaki 21321546789876546798798765463213434386867842313546 87654 farkı bulunuz..
ulan sanki daha güzel birisiyle çıktın daha güzel birisini netde gördün diye bu karıya kötümü diyonDaha güzel birisini kullanabilirlerdi la, çok güzel değil bu
Tamam sen kazandınulan sanki daha güzel birisiyle çıktın daha güzel birisini netde gördün diye bu karıya kötümü diyon
Kimi isterdiniz lordum? Adriana Lima? Megan Fox?Daha güzel birisini kullanabilirlerdi la, çok güzel değil bu
Hathaway istiyorum.Kimi isterdiniz lordum? Adriana Lima? Megan Fox?
Bunların soyu tükenmedi mi hala :S
Bu arada geçen yazdı heralde birisine takmıştık biz ask.fm'de forumca Kimdi o ya hatırlayanınız var mı Videolu cevap veren bi çocuktu
Tamam hadi sarışın gideri varda o hareketler ne lan.
Hemen geliyor Mehmet buraya bi tane Hathaway çabuk olsun bekletmeyelim abimizi !!!Hathaway istiyorum.
Hemen geliyor Mehmet buraya bi tane Hathaway çabuk olsun bekletmeyelim abimizi !!!