• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Avril Lavigne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vladicius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renkli gözlü uzun burunlu küçük yüzlü güzel bir bayan. (Hassssssssssstttttttalık.)

Abi niye böyle herkes post kasmaya başladı bir başlık altında da bir tane söz resmen post kasmak

avril-lavigne-2035.jpg

yaşlanınca böyle olacak olan insan

Modlar kuralları kaynatmış :D buarada çok hoş bir bayan saçma sapan tarzlar yapmadığı sürece.Arasıra saçlarından mavi saç felan çıkıyor hoş olmuyor hiç :D

Benimde imzamda onun fotosu vardı gif yaptım çalışmadı sinirlendim koymadım hala :D

Ayrıca Selena Gomez solda 0 kalır...

Geri