• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Barathrum - SpiritBreaker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan On£-X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

On£-X

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 May 2009
Puanı
0
-BARATHRUM - SPIRITBREAKER-
[FONT=&quot]
[FONT=&quot]
user23214pic81941259259.jpg

[/FONT]​
[FONT=&quot]
Evet bu rehberde de size namıdeğer çaycıyı, Barathrum'dan bahsedeceğim
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]:)[/FONT][FONT=&quot]

[FONT=&quot]-HERONUN ÖZELLİKLERİ-
[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
  • Range:100 (melee)
  • Speed:290
  • Str:20+2 | Agi:17+1.7 |Int:15+1.8
  • Damage:42-52
  • Hp:530
  • Mp:195
  • Armor:4
[FONT=&quot]-HEROYLA İLGİLİ-[/FONT]
[FONT=&quot]
Heronun Güçlü Yönleri:
[/FONT]
  • Skillerimiz çok iyi, oyunun her anında iş görürler.
  • Msmiz çok yüksek
  • Armorumuz yüksek.
  • İyi creeperdır.

Heronun Zayıf Yönleri:

• Karşınızdaki team oynamayı biliyorsa Barathrum'a kastırmamaya çalışır, çok gang gelebilirler, dikkatli oynamakta yarar var.
  • Str olmamıza rağmen hpmiz düşüktür
-SKILLER-

20146010.jpg

Charge Of Darkness:
Barathrum seçilen hedefe kitlenir.Bu süre içerisinde skillin leveline göre hızlanır.Barathrum hedefe koşarken immune magicdir(skill yemez, bkb basmış gibi).Hedefe otomatik olarak yönelir, chargedayken heroyu yönlendirmeye çalışırsanız charge bozulur.Barathrum koşarken ağaçların içinden geçebilir.

Level 1:Yavaşça hızlanır, 1 saniye sersemletir
Level 2:Hızlanır, 1.5 saniye sersemletir.
Level 3:Hızla hızlanır, 2 saniye sersemletir.
Level 4:Çok hızlı hızlanır, 2.5 saniye sersemletir.
Cooldown:40 saniye
Manacost:120

iw55vn.gif

Empowering Haste:
Bu skill sayesinde
Barathrum hızlanır ve hızına göre + damage alır.Etrafındaki düşmanlar yavaşlar.
Level 1:%2 hareket artışı, msnin %4'ü kadar damage artışı.
Level 2:%4 hareket artışı, msnin %8'i kadar damage artışı.
Level 3:%6 hareket artışı, msnin %12'si kadar damage artışı.
Level 4:%8 hareket artışı, msnin %16'sı kadar damage artışı.

barat1.jpg

Greater Bash:Barathrum rakibi olan kişiye %17 ihtimalle bash vurur ve skillin leveline göre belli bir mesafe sürükler.
Level 1:+25 damage, 140 knockback (sürükleme) mesafesi
Level 2:+50 damage, 180 knockback mesafesi
Level 3:+75 damage, 220 knockback mesafesi
Level 4:+100 damage, 260 knockback mesafesi

barat2.jpg

Nether Strike:Barathrum belli bir süreliğine görünmez olur ve rakibin karşısından çıkar.Bu vuruşta bashin önemi önemsiz,260 knockback mesafesiyle rakibi geriye ittirir.
Level 1:100 damage
Level 2:200 damage
Level 3:300 damage
Cooldown:75 saniye
Manacost:200 / 250 / 300

NOT:Barathrum'a Aghanim Scepter kasılınca ultisinin cooldownu 20 saniyeye iner.

-SKILL BUILD-

Charge kullanmam diyorsanız:

1 Greater Bash
2 Empowering Haste
3 Greater Bash
4 Empowering Haste
5 Greater Bash
6 Nether Strike
7 Empowering Haste
8 Greater Bash
9 Empowering Haste
10 Charge Of Darkness
11 Nether Strike
12 Charge Of Darkness
13 Charge Of Darkness
14 Charge Of Darkness
15 Stats
16 Nether Strike
17-25 Stats

Ben charge kullanırım ona göre skill build ver derseniz:

1 Charge Of Darkness
2 Greater Bash
3 Empowering Haste
4 Charge Of Darkness
5 Charge Of Darkness
6 Nether Strike

7 Greater Bash
8 Charge Of Darkness

9 Empowering Haste
10 Empowering Haste
11 Nether Strike
12 Greater Bash
13 Greater Bash
14 Empowering Haste
15 Stats
16 Nether Strike
17-25 Stats

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]-ITEM BUILD-[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
iconsy.jpg
[/FONT]

Power Treads:Ben Barathrum'a pt kasıyorum çünkü zaten hpden açığımız var oyun başı bu açığı biraz kapatmış oluruz.Late game de istenirse satılıp travelda yapılabilir.

momc.jpg

Mask Of Madness:Barathrum'u attack speed canavarına dönüştüren item.Bence Barathrum'da çok şık duran itemlerden biridir.Kasmayan varsa tavsiye ederim :)

13237606.jpg
+
vladmir.jpg

Sange And Yasha + Vladimir's Offering:MoM yerine bunlarda kasılabilir.Sy ms de verdiği için atağımıza ayriyetten bir katkısı olacaktır.Zaten vladında %15 damage aurası var.Bunlarla atağımızı bayağı arttırabiliriz.

aghanim.jpg

Aghanim Scepter:Ultimizin cooldownu 20 ye inerse bir actionda 2 kere ulti atabiliriz.Ayriyetten gayet iyi hp, mp ve stat veriyor.Kasmak iyi olur.

icon6y.jpg

Assault Cuirass:20 armor verir, +5 armor aurası ve %15 as aurası vardır.Hem size hem de takımınıza yardımcı olur.Eğer MoM kasmayacaksanız kasılabilir.Takımda tank yoksa yine kasılabilir.Bu hero killer değil mi niye tanklıyoruz derseniz, takımda tank yoksa tanklamaya mecbursunuz.

icon3f.jpg

Heart Of Tarrasque:Yüksek hp, str ve regen verir.Tanklamamıza yarayabilir.Bunu kastıktan sonra bir de assault varsa zaten daha fazla yatmazsınız.

bkbb.jpg

Black King Bar:Magic immune verir.İlk kullanışta 10 saniyedir.6. kullanışa kadar 1 saniye düşer ve en son 5 saniye olarak kalır.10 kere kullanılabilir.Güzel itemdir attack ve str verir.Kasılabilir.

buriza.jpg

Buriza-Do Kyonan:O kadar attack ve as kastık, o kadar as den sonra zaten adamın bashden çıkmaması lazım.Birazda crit kasabiliriz sanırım :) Ben pek kasmam ama kasanı gördüm güzel gidiyor :)

Rehberi burada noktalıyorum :) Eğer rehberini istediğiniz bir hero varsa konunun altında belirtebilirsiniz.Yorumlarınızı esirgemeyin :)

[/FONT]

veeee işte gerçekten imba bir hero oyun başı +56 damageyi yakalayan(5v5 oyunda)nerden çıkacağı belli olmayan müthiş hızlı bir hero :) eğer pt mom çıkmışsanız sy de çıksanız sıkıntı olmaz sy hem str hem %10 hız ve passive ile biraz daha hız ve damage sağlar.sonrasında aldığınız hyperstone ile 1v1 de korkulu rüya olursunuz :)charge bir defa verip bash ve haste gitmek gerçekten güzel.güzel rehber olmuş eline sağlık
bu arada oynama şekillerini de yazarsan daha yararlı olur :)

İtemler tamamiyle yanlış mom yanına sy :S saçma Buriza saçma onun yerine git mkb yap daha iyi :D

MoM yanına sy demedim biraz okusaydın anlardın :) MoM yerine sy ve vlad kasabilirsin demiştim keşke okuyup yorup yapsaydın.Ve mkb greater bashi bozuyor kasmak saçma.
Edit:Oynama şeklini de yazıcam ama saçma sapan post atanlar yüzünden yazasım kalmıyor.Post atıcaksan düzgün at kardeşim emeğe biraz saygı gösterin.

ayrıca mom yanına sy de kasılır çünkü baratha sange den çok str ve hızı için kasılır.buriza da fevkalade hız kazanıp bashla düşmanları mahveden hero için çok iidir.bence millete saçma demeden önce terchlerine saygı göster one-x arkadaşım oyun şeklini yaz saçma sapan şeyleri kafana takma cevabını verirsin geri çekilirsin

Şuan başım ağrıyor oynayış şeklini alıntı yapacağım, ama üzerinde biraz oynarım :D

iyi build ama ben baratha buriza ile pt kasmam :/
pt yerine adını unuttum :D atak veren bi bot vardı basınca hızlanıyodun kafa 1 milyon adını unuttum ha :D

iyi build ama ben baratha buriza ile pt kasmam :/
pt yerine adını unuttum :D atak veren bi bot vardı basınca hızlanıyodun kafa 1 milyon adını unuttum ha :D
phase bot dediğin item 24 dmg + basınca %10 hız verıyo :D
ama pt atack speed ve 10 str veriyo bu bakımdan düşün :)

eurobattle.net oynuyorsan bir 1v1 atalım seninle az laf çok iş :)
Bilgisayarımda EuBattle bulunmuyor ama istersen Garena'dan yapabiliriz bir ara :)
Edit:Boş laf yapmıyorum göründüğü gibi hergün bir hero rehberi yapmaya çalışıyorum.Forumda oyundan çok iyi anlamayan yada herolar hakkında bilgi arayan arkadaşlara yardım olsun diye yapıyorum.

Bilgisayarımda EuBattle bulunmuyor ama istersen Garena'dan yapabiliriz bir ara :)
Edit:Boş laf yapmıyorum göründüğü gibi hergün bir hero rehberi yapmaya çalışıyorum.Forumda oyundan çok iyi anlamayan yada herolar hakkında bilgi arayan arkadaşlara yardım olsun diye yapıyorum.

Yap tabikide emeğe saygı ama kendi fikrimi söyledim zaten

bence skill build olarak öncelik emproving haste olmalı sonra greater bash 1kez charge gerisi emprovinghaste sonra greater bash verilmeli 1lwl charge barat ın işini görür.emprovinghaste açar açmaz bile güzel damage veriyo 5lwl olunca bu skill 3lwl olursa lwl ına göre çok iyi bir damage ye sahip olur

bu benim düşüncem siz nasıl düşünürsünüz bilemem

Geri