• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Battle.net / Wepla Oyuna Login Olmak Ve Oyuna Girmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sâlûs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sâlûs

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
29 Nis 2009
Puanı
0
Battle.net'e Tıklıyoruz
9zvehz.jpg

ID ve PW giriyoruz
2h3671f.jpg

[TAMAM]Custom Game Tıklayıp (kısa yol tuşu = G) size uygun olan oyunu secin iyi eğlenceler:ko[/TAMAM]
5oxim9.jpg

[IKAZ]Küçük Bir NOT:Eğer Wepla dan oynuyorsanız oyundan çıkmak küfür hakaret illegal program kullanmak ban sebebidir özellikle wepla dedim çünkü yeni acc. alımı yoktur!!![/IKAZ]
[IKAZ]
Eğer Oyuna Yeni Başlamışsanız Hard Noob / Noob Gameleri öneririm [/IKAZ]

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN

ya ben Battle Net e tıkıyorum fakat baglanılamadı hatası veriyor. sebebi ne olabilir ?

hersey yüklü. w3l diye bişi ile giriliyo o da yüklü

kayıt defterimidir nedir öyle bişiler var
wepla için waxxi die
euro battle içinde eurobattle die
bunları klasörlerin içinde bulabilrsiniz

Tamam işte herşeyin tamama senin.

herseyim tamam ama oyuna giriyorum. battle.net e tıklıyorum.

<< You May Be Trying To Connect To An İnvalid Battle.net If You Are Using A Modem You May Need To Manually Connect To Internet Before Connection to Battle.net >>

cıkıyor. sebebini anlamadım bi türlü. Lütfen yardım edebilirmisiniz .

yardım edecek kimse yokmu ?

denicem işallah olur çok teşekkürler.

bu hatayı alıyorum bi yardımcı olurmusunuz.

Hey gidi waxxi şimdi wepla bitik adminleri tam küfürlük.Buranın parasını ben veriyorum istediğimi yaparım diyen insanlar. :pff:

Geri