• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Beklenen Fps Türkçe - Blacklight Retribution

FredChaves

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Mar 2013
Puanı
0
blackreklam.png

Ücretsiz, fütüristik temalı, FPS oyunu Blacklight: Retribution'da en gelişmiş teknoloji ürünü silahlar kullanarak savaşın. Tahrip edici robot tanklar donanın ve hırçın bir rekabet içeren modlarda ölümcül el silahlarını kullanın.

Robot Tank üst düzey bir silahtır. Güçlü ancak yavaştır, bu zırhlı giysi tek vuruşta öldüren bir raylı tüfek ve alanları düşmandan hızla temizleyecek yüksek ivmeli bir mitralyöz içerir. Yalnızca takım oyunu uygulayarak, silah deposundaki ağır silahlarla ve Hiper Gerçeklik Görüşü (HGG) kullanılarak bu fütüristik ölüm makinasının üstesinden gelinebilir.

Gelişmiş HGG oyuncuların rakiplerini, takım arkadaşlarını, Silah Depolarını ve Robot Tank zayıf noktalarını duvarların ötesinden görmelerini sağlar ama bu onların saldırma kapasitelerine mal olur. Blacklight'ın son derece gösterişli oyun modlarında yalnız ya da arkadaş ekibinizle, Robot Tank ve HGG kullanarak oynayın. Mevcut modlar şunları içerir. Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı, Baskınlık ve Tepenin Kralı ama daha fazlası da yolda.

Silahlarını, zırhlarını, sataşmalarını ve daha fazlasını çok ayrıntılı bir şekilde uyarlayın. Tüfek Ağızları, gövdeler, cephane ve daha fazlasıyla oynayın. Oyun-içi depolardaki gelişmiş silahları bile yapılandırın.

1354195861825.jpg

1343222130309.jpg

Tanıtım Video : Blacklight: Retribution Exclusive Launch Trailer [HD] - YouTube
Oyun Link : http://blacklight.tr.perfectworld.eu/

teşekkürler. çok beğenerek oynuyorum ben de. iron sight olayını falan çok güzel yedirmişler bence oyuna. piyasadaki en iyi mmofps oyunu !

hop kusura bakma ya anca girebildim foruma. bu akşam eklerim beraber oynarız :)

Bende indiriyorum denemek lazım :) Combat Arms oynuyordum daha önceden hileler başladı zamanlar da ozaman banladık :) FPS oyunlar favorimdir.

Sistem özellikleri neler biliyor musunuz? Sistemim iyi değilse kasa kasa oynayamam.

Minimum.
[TABLE="class: data"]
[TR]
[TD]İşletim Sistemi:[/TD]
[TD]Windows XP/Vista/7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Işlemci:[/TD]
[TD]Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RAM:[/TD]
[TD]2 Gb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Disk Alanı:[/TD]
[TD]8 Gb free[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Video RAM:[/TD]
[TD]256 Mb[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekran Kartı:[/TD]
[TD]nVidia GeForce 8800 GS / ATI Radeon HD 2900 Pro[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ses Kartı:[/TD]
[TD]DirectX Compatible[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ağ:[/TD]
[TD]Broadband Internet Connection[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Direct X:[/TD]
[TD]9.0c[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Link vermek yasak bildiğim kadarıyla dikkatli ol bence :)
Ne alaka oyunla alakalı verdik oyunun bölümü veya konusu açılsa o konuyla yetkili kişide üye olma,indirme kısmını anlatırken link verecek aynı şey yani ayrıca betadamı şuan bu?

Ne alaka oyunla alakalı verdik oyunun bölümü veya konusu açılsa o konuyla yetkili kişide üye olma,indirme kısmını anlatırken link verecek aynı şey yani ayrıca betadamı şuan bu?

Bildiğim kadarıyla diye birşey yazdım sakin ol şampiyon :) Evet açık betada olması lazım yeni bir oyun.

Sorunu çözebildin mi? benimde işletim sistemi win8 sakata gelecez gibi
Bence indirme çünkü windows 8 çok sıkıntı çok uğraştım oyuna girdim direk launchersiz olarak , launcher de TR dil seçeneği aktiv olmuyor bu sefer oyun içi yabancı olarak kalıyor direk girince o da donuyo vs sıkıntı yani. Launcherden girince oyun Türkçe oluyor. Win 8 de giremedim bir türlü.

Bence indirme çünkü windows 8 çok sıkıntı çok uğraştım oyuna girdim direk launchersiz olarak , launcher de TR dil seçeneği aktiv olmuyor bu sefer oyun içi yabancı olarak kalıyor direk girince o da donuyo vs sıkıntı yani. Launcherden girince oyun Türkçe oluyor. Win 8 de giremedim bir türlü.
Sitesinde oyunu indirirken altında 'Blacklight oynayabilmeniz için bilgisayarınızda Punkbuster'ın kurulu olması gerekir.' diye yazıyor sen o programıda indirip mi denedin?

Oyunu indirdim ve rahatça giriyorum atma vs hiçbir sıkıntı yok tamamen Türkçe ilk bi kaç testten geçtik maç arayacaktım ama pek anlayamadım oyunu :D

Yeni başlayan arkadaşlara küçük tavsiyeler,

Oyunun başlarında yapısı biraz karmaşık geliyor, ama unutmayın asıl olay o karmaşayı çözünce başlıyor. :) Birçok kişi çözemiyor bırakıyor oyunu geriye bilinçli bir kitle kalıyor bu da baya büyük bir avantaj. Çok zorlanırsanız da free2play diye bir dergi var silah ve xp kodu vermişti son sayısında ben başlarda onu kullanmıştım baya baya işime yaramıştı. Aklınızda bulusunsun ;)

Güzel oyuna benziyor indirip bir test ediyim bakayım :)

Geri