• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Beşiktaşlılar'ı Heyecanlandıran Gelişme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _ßOOS_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_ßOOS_

Black Pearl
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
220
1391182109_22_ronaldinho.jpg

Ronaldinho birkez daha Beşiktaş'ın gündemine geldi. Ancak bu kez kapıyı siyah-beyazlı takım değil, Brezilyalı oyuncunun menajeri Assis çaldı. Assis, dün Ahmet Nur Çebi ile iletişime geçerek "Teklifinizi beğendik, Türkiye'ye gelmek istiyoruz" dedi... Ancak transferde son karar Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'in olacak

Bugün Brezilya basınında çıkan 'Ronaldinho, Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshediyor' haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bu haberler sonrasında 'Ronaldinho Beşiktaş'a geliyor' dedikoduları da gecikmedi.

MENAJERİ ASSIS BEŞİKTAŞ'I ARADI

İşin aslı şu: Kulübü Mineiro ile sorunlar yaşayan Roanldinho takımda kalmak istemiyor. Menajeri Assis, dün akşam Beşiktaş Yönetici Ahmet nur Çebi'yi aradı ve şunları söyledi: "Teklifinizi beğendik, Türkiye'ye gelmek istiyoruz. Ancak isteklerimize biraz anlayış gösterin. Sonuçta birçok ülkeden teklif var.

Ahmet Nur Çebi de; "Teklifinizi Yönetim Kurulu'na ileteceğim" dedi.

KARAR BİLİC'İN

Ronaldinho transferinde son kararı teknik direktör Slaven Bilic verecek. Bilic, 'Önceliğimiz stoper, orta saha ve forvet oyuncularımız iyi' yorumunu yapıyor.

BASIN TOPLANTISI OLACAK

Brezilya basınının iddiasına göre, oyuncunun menajeri bugün basın toplantısı düzenleyerek takımdan ayrılacak.

Kaynak: Hürriyet

Fenerliyim gelmediğinde üzülmüştüm.Bu sefer İnşallah gelir.

fenerbahçeli oldugum halde en çok istediğim transfer gelirse bütün maçlarını izlicem beşiktaşın :D
istanbulda yaşasam kombine alırdım hayranıyım :)

Konusunu çokdan kapattılar , üstelik yeri doldu artık şuan sadece stoper var gündemde :)

Beşiktaşlı olarak, artık bu konuya sıcak bakmıyorum nedense soğudum resmen. Çocuk oyuncağı gibi bir gelicek, bir gelmeyecek diye diye soğudum resmen. Gelse iyi olur evet, ama geleceğine dair hiç umudum yok.

Gelmesin artık istemiyoruz şansını kaybetti o. (Yediremedi.)

Başkan :
Beşiktaş yönetimi olarak kendisine Brezilya'daki tekliften daha yüksek teklif ettik. Oyuncu Kulübünden peşinat alamamış. Menajeri araciligiyla medyaya kulüp ile fesih olayını gündeme getirerek şantaj olarak kullanmış. Ronaldinho değil Messi olsa bu saatten sonra almayız.

Geri