• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba ve Bradley Howard Friedel ile yollar ayrıldı!

QuietTouch

Global Mod
Aktiflik
K.Tarihi
12 Nis 2011
Puanı
473
MaxiGame Online Gaming Platform

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda son olarak Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel ile yollar ayrıldı. İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA Samet Aybaba ve Bradley Howard Friedel'a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanımız Bradley Howard Friedel ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Samet Aybaba ve Bradley Howard Friedel'a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Saygılarımızla, Beşiktaş JK​

Hayırlısı, İnşallah Beşiktaş'ın başına kendilerine ve tarihlerine yakışır birileri gelir ve diğer takımların peşine takılmazlar.

Hayırlısı, İnşallah Beşiktaş'ın başına kendilerine ve tarihlerine yakışır birileri gelir ve diğer takımların peşine takılmazlar.
İnşallah abi, bir galatasaraylı olarak ligin biraz daha rekabet içinde ilerlemesini isterim. Hiç yoktan rekabet görmek güzel olurdu.

Geri