Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gün okuldan kitapları alıp kaçtım
Şimdiden 1 gün devamsızlık oldu
Bu tiyoyu aldığım iyi oldu bak. ispis
İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik. Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent
İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik. Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent
Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.2 gün üst üste özürsüz devamsızlık yapana disiplin cezası uygulancakmıs ( sanki biz gitmeyince ders işlemicekler :S )
Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.
Bizim okulda devamsızlıktan her sene en az 150-200 kişi kaldığı için 1 hafta sonra görürüz kimler disipline gidiyor bakalım..
Bu kuralı bende okudum. Gerçekten bu kural işleme alınırsa kesin disipline giderim.
abi 10 güne indirdin bırak tepe tepe kullanak ya
4.kata iki sıra bir masa çıkardım :drunks
Sen yine iyiymissin bizde oturacak sırda yoktu :dAynen yaw 2. gün gittim sınıfa girdim.Sınıfı 44 kişi yapmışlar boş yer yok Gittim ek binadan sıra kapıp sınıfa girdim
Aynen yaw 2. gün gittim sınıfa girdim.Sınıfı 44 kişi yapmışlar boş yer yok Gittim ek binadan sıra kapıp sınıfa girdim
Sen yine iyiymissin bizde oturacak sırda yoktu :d
Yuh. 1. sınıfa mı başladınız siz. 44 kişi nedir yahu. Okunmaz o sınıfta.