• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Beyler İlk Gün Nasıldı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alliance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alliance

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
7 Nis 2010
Puanı
138
Biz 12. sınıf olduğumuz için törende bize söyledikleri söz aynen şu;

- 9, 10, 11. sınıflar sınıflarına, 12. sınıflar evlere tabi arkamıza bile bakmadan eve geldik pek okula gittim sayılmaz yani.

Sizin nasıldı ?

İlk günüm şöyle geçti. Bol bol soru çözdüm. Ardından saat 3'e doğru geldiğinde Türk eroini de denen çekirdek poşetini alıp balkona geçtim. Okuldan dönen, elinde yırtık poşetle kitapları taşıyan çocukları izlemek için. :haha:haha:haha

Son düzenleme:
İlk gün okuldan kitapları alıp kaçtım :D

Şimdiden 1 gün devamsızlık oldu :D

İlk gün okuldan kitapları alıp kaçtım :D

Şimdiden 1 gün devamsızlık oldu :D

İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik. :D Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent

İlk hafta devamsızlıklar siteye işlenmiyor diye biliyorum. hmmmhmmm Bizde geçen sene 12. sınıfta iken okulun ilk haftası 1 hafta boyunca okulda 1saatten fazla durmamıştık. Hep kafeye CS ve LOTR oynamaya gittik. :D Yoklama alındığı halde e-okul'a işlenmedi. :ent
Bu tiyoyu aldığım iyi oldu bak. :pispis

edit; (özet)

nedense üniversiteye sabahın köründe gittim, bizim arkadaşlarla sigara içip tekrar eve döndüm :D

Geçen sene 31.5 gün devamsızlığım vardı :D İlk 3 günü 1. hafta yazıldım :D

Bizim sınıfta benim kafadan kimse yok muhabbetimiz çok olmuyor mecburen kaçış :D

1 .hafta geçen sene yazılmamıştım bu sene denermiyim bilmem ama Hocanın şöyledigi kadarıyla

2 gün üst üste özürsüz devamsızlık yapana disiplin cezası uygulancakmıs ( sanki biz gitmeyince ders işlemicekler :S )

2 gün üst üste özürsüz devamsızlık yapana disiplin cezası uygulancakmıs ( sanki biz gitmeyince ders işlemicekler :S )
Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.

Bizim okulda devamsızlıktan her sene en az 150-200 kişi kaldığı için 1 hafta sonra görürüz kimler disipline gidiyor bakalım..

Bizede söylediler bunu, ne kadar geçerli olur orasını bilemem.

Bizim okulda devamsızlıktan her sene en az 150-200 kişi kaldığı için 1 hafta sonra görürüz kimler disipline gidiyor bakalım..

Bu kuralı bende okudum. :) Gerçekten bu kural işleme alınırsa kesin disipline giderim. :)

abi 10 güne indirdin bırak tepe tepe kullanak ya :D

Zaten geçen sene 1. dönemin yarısında 24.5 gün devamsızlık vardı :D Biz özürsüz devamsızlık 45 gün olacak diye beklerken 10 gün oldu :D Aslında tüm düz ve meslek lisesindeki öğrenciler 10 gün okula gitmeyip eylem yapcak ne güzel olur :D

Okulda herkes sivil , garibim 9.sınıflar okul kıyafetiyle dolaşıyorlar :D Gözüm güzel kızları aradıda göremedim pek o yüzden kötüydü

Geri