• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Bilgisayardan Clash of Clans oynama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gumbur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gumbur

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
1 Haz 2009
Puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Bu oyunu pc üzerinde kasmadan oynamanın bir yolu yok mu?
bluestack pc yi çok kasıyor.

Farklı bir platformdaki bir oyunu veya uygulamayı çok daha farklı bir platformda oynamak için genelde Bluestacks gibi bir emulator gerekir. Emulatorler de maalesef çok fazla sistem kaynağı gerektirir, düşük kaynakta kasma yapar. Şu linkte bu işi yapabilmenin 6 yöntemi anlatılmış. İlk yöntem bluestacks ve sayfa ingilizce. Diğer yöntemleri hiç denemedim o nedenle kasıp kasmadığını söyleyemem ama deneyebilirsiniz sırayla.

http://www.oxhow.com/play-android-games-on-windows-pc/

BlueStacks alternatifi olan baska android emulatorler de mevcut. Google da arama yap istersen. Bir ara kullaniyordum ama ismini hatirlayamadim. Hatta Android icin gelistirdigim uygulamalari onun uzerinden deniyordum.

NOT: Android Virtual Device degil. Bunu Eclipse uzerinde uygulama gelistirirken kullaniyorum.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Windows 10'un gelişinden sonra Mağaza adı altında mobil oyun oynayabilinecek bir emulator eklendiğini de biliyoruz, Clash of Clans var mı emin değilim.

# Buna ek olarak Bluestacks haricindeGenymotion ve Andy deneyebilirsin.

Çok kolay, teamviewer. :D

Edit: Emulator ler yavaş çalışır, onların yapılma amacı android geliştiricilerine yöneliktir. Sağlam bir işlemcinin olması gerek. Geliştirici değilseniz emulator kullanmayın, önermem.İşlemciye güveniyorsanız kurun.

Bluestacks var tek bunu söyleme nedenim Clash Of Clans Botu kullanabiliyorsun.

Geri