• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Blacklight: Retribution

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Maxilife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maxilife

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
20 May 2012
Puanı
65
Perfect World, "By the Numbers" olarak adlandırdığı fragmanı yayınladı. Videonun içinde, beta denemesinde yapılan ilerlemelerin kayıtları var. Bu kayıtlara göre Blacklight, 14 milyon dakika oynanmış ve 280 milyon mermi ateş edilmiş. Gerçekten ilginç bir rakam ve ilginç bir analiz örneği.

Fregman :
[video=youtube;F-W8auUuru4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F-W8auUuru4[/video]

[NOT]
Oyunun Nisan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.
[/NOT]​

şu an içinde en çok oynanan mmofps oyunu sanırım ???

Grafikleri bakımından şuan piyasada ki bir çop ftp FPSlerden önde fakat bir takım eksiklikleri var diyebilir. Oyun çok hızlı ilerlediği için alışmanız çok uzun zaman alıyor, ben yaklaşık olarak 2-3 ay oynadım fakat alışmakta güçlük çektim. Oyunda karakterler normal hızın üstünde koştuklarından dolayı hedef almak zorlaşıyor ve bu sebeplede oldukça zorluyor oyun. Başlamadan önce mouse ayarlarınızın hassasiyetini artırmanızı tavsiye ederim.

Biz de arkadaşlarla bu oyunu bırakıp M.A.R.S. Online a geçtik, çok zevkli bir mmotps herkesi bekleriz

Şuan oynanıyomu acaba betası açık mı hala daha ?

Geri