• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Bloodseeker-Strygwyr item build

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsncn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsncn

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
31 May 2009
Puanı
0
Range: 100 | Move Speed: 305
Primary: AGI
Str: 23 + 2 | Agi: 24 + 2.6 | Int: 18 + 1.7
Damage: 53 - 59 | HP: 492 | Mana: 234
HP Regen: 0.79 | Mana Regen: 0.73
Attack Speed: 1.29 | Armor: 4

Bu heromuz oyunun her anında etkili bir karakterdir.Yetenekli ellerde çok kill alabilirsiniz.Passif skilliyle çok hızlı bir herodur.Bloodrage skillini çok amaçlı kullanabilirsiniz.Vede en güzel özelliği Blood Bath skiliyle base yapma sürenizi uzatır.(tabi arada bir base gitmenizde yarar var malum item yapmak lazım :))

Gelelim item builde ;

-Pt - Pt çıkıyorum çümkü verdigi attack speed ve damage işimize çok yarıyor :) Ms de fena degil pt iyidir :up:
-Vlad - Bonus attackları ve azcıkta olsa regeni vardır. Blood için güzel bir itemdir :up:
-Vanguard - Diyceksiniz "Zaten Blood Bath skilliyle hp mizi dolduruyoruz."Ama combatta size regen lazım olucak bence vg birebir :)
-Buriza crti vuruşlarımız arttırır ve iyi bir damage verir.Bence kasılması gerekir
-Fly - Blood için olmassa olmazdır.
-Assault - Bu itemle birlikte kopuyoruz.Oyun bizim olma ihtimali çok yüksektir:fky:
[HATA]Dip not :
Bloodun gg olmasını saglıycak itemlerin basında Blade Mail gelir. Karsıda bm kasan birisi varsa ve o kisiye ulti attıgınızı var sayarsak bm yi aktif ettiğinde damageyi siz yersiniz.Blood için baya tehlikeli bir durum.:rbk:[/HATA]

Alıntı değildir tamamen kendi bilgimle yazdım. Yanıldığım yerler olabilir.Oyunda çok yeniyim 5-6 ay oldu.:eat:

afedersin ama cok sacma bir build olmus bunu yapan bir blood çoğunlukla çerez olur

Çerez mi olur ? Sence ne kasılır ? Ben bu itemlerle çok rahat kill alabiliriyorum.

dostum killer heroya vg diyosun saçmalıgın daniskası

Arkadaş combatta regen lazım sana . Full damage kasarsan zorlanıyor öyle de denedim.

afedersin ama o senin oynayamamanla kaynaklı bir şey

Tamam benim oynamamdan kaynaklı bir şey. PEki ben bu itemlerle nasıl rahat kill alıyorum ozaman ? Sen alternatif birşey öner bana tamam diycem . Ama bence skilleriyle bize azda olsa zarar veren herolar varsa vg kasılması gerekir. Sürekli base yapmaktansa...

bence
vg yerine lothar
assault yerine yeni cıkan bi item var adını unuttum onu koymak daha mantıklı

Ether blade mi ? Bence o item iyi degil. Ama +40 agi veriyo bide orası var :)

blood a vg kasanıda :ko heroya arada bi yerede bi sy de sıkıstır vladla iyi çalısır:)pt yerine travel da çıkılabilir.Burizayı kasmadım ama olabilir.Blood oyunu alabilir ama aldığı gibi de verebilir iyi oynanması gereken herolardan biri:ko

Bu heroya attack speed gerekir hp regen yerine lifesteal yapar zaten hero. Pt vlad sy fly assault iyi gider son item ise buriza veya mkb degisebilir karsıya gore bkb de kasılabilir.

Bloodun antilerini de yazsan güzel olur.Mesela huskar :D Adama ulti atınca zaten bilerek koşuyor attack öyle bir artıyorki :) Yada bloodrage yine aynı şey geçerli :) Yada kimin antileri olduğunu da yazabilirsin.Mesela sand king (bkb kasarsa o alır), lina gibi...

bence item build:
1-pt
2-lothar
3-vlad
4-butterfly
5-buriza
6-tabiki orb effect olmadan olmaz bence sy yada skadi olmalı

vg bence de gereksiz olur.eğer creplemeniz iyiyse direk radiance çıkın.combatta crep ölnce size de can gelir.ya da bf de kasılabilir aynı nedenden ötürü :)
ilk skille 1 defa verip oyun başı inte ve agi heroları harraslayabilirsiniz de :D
ama dikkat bloodrage fullken bunu slardara spectre a falan atmayın yazık olur :)

PT SY Radi Fly Vlad Karşıdaki stun çok ise BKB eğer yoksa Fury yapabiliriz

Bloodrage çok kullanışlıdır early game de gerçekten çok iyi işler çıkartabiliyor.Kaç kere firstblood aldım şu skill le:ko

koridordo adam gibi kasarsan crep deny ile life düşman creplerede ks attınmı
pt-Wirthband-dagon kas akarsın late gameye gitmeye başladımı sy lifesteal fly
gerisi gelir.

koridordo adam gibi kasarsan crep deny ile life düşman creplerede ks attınmı
pt-Wirthband-dagon kas akarsın late gameye gitmeye başladımı sy lifesteal fly
gerisi gelir.

o taktik eskidendi milletin ultide koşması gibi birşeydi ama millet artık akıllandı :D

o taktik eskidendi milletin ultide koşması gibi birşeydi ama millet artık akıllandı :D
tam değil başta bloodrage adamı kastırmama üzerine baya etkili,hem kule dibi kasmak da çok işe yarar tabi creep blocklamayı iyi bilmek lazım ayrıca bm kastıysam ultılıyken yururum :Dtabi DK olunca daha rahat olur :D

Geri