• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Born To Fire İncelemesi (RecLast)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RecLast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RecLast

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
30 Ağu 2010
Puanı
65
Merhaba arkadaşlar.

Bu gün yeni açılmış olan Born To Fire oyununu denedim ve kendi görüşlerim ile oyunu size anlatmaya çalışacağım. Hemen başlıyalım ;

Oyun grafik olarak fena gözükmüyor. Hatta iyi bile denilebilir. Baştaki Tutorial ı bitirdikden sonra şöyle bi gezindim fakat ana menüsü pek beklediğim gibi bir menu değil. Yazılarla değil herşeyi resimlerle yapılmış. Yeni başlayanlar için zor olucaktır bu yüzden.Menuden 1 puan düştükten sonra itemlere bakayım dedim. Genel olarak baktığımızda itemler ve silahlar güzel gözüküyor.Üstüne geldiğimizde karşılaştırma yapıyor ki RPG lerde olduğu gibi bir karşılaştırma çıkıyor bu hoşuma gitti. Fakat dikkat ettiğim kadarı ile her itemde ek özellik var. Aslında bir bakıma güzel fakat burdan anlaşılacağı üzere eşitlik denen şey pek olmayacak gibi. Çünkü itemler hız ve zırh gibi özellikler veriyor. Bu yüzden itemi olan ile olmayan arasında oldukca fark olacak çünkü hafife alınacak bir zırh ve hız değil bunu bizzat oyunda gördüm :s=2: İtemler ve menuler tamamladıktan sonra inventory'me bi baktım. direk olarak ordanda item satın alabiliyor ve itemleri takabiliyoruz. Buraları da geçtikten sonra direk oyuna girmek istedim ve modlara bakıyım dedim. Burasıysa yine benden 1 puan düştü çünkü çok az mod ve map var. Üstelik map ile modu ayrı ayrı ayarlayamıyoruz. Yani her mapın modu kendinden seçili halde geliyor ve değiştirilemiyor. Modları şöyle bir tanıtacak olursak ;

DeatMatch = Her FPS de olduğu gibi 8 8 bi karşılaşma ve öldüğünüzde hemen doğuyorsunuz.
BombMatch = Standart bomba kur patlat mantığı.
Fun = Diğerler FPS lerden farklı olarak bu mod biraz daha değişik gözüküyor çünkü mapına göre değişi şeyler çıkabiliyor. Örneğin ben boks ringi mapına girdim ve Boks eldivenleri ile direk fight başladık :s=2: Farklı ve güzel bir mod bu hoşuma gitti :s=2:
Siege = Belkide en hoşuma giden mod diyebiliriz. Flag ın farklı bi türü aslında. Fakat içine bi ekleme yapılmış. HULK ! :s=3: Ne olduğunu başta anlamamıştım fakat biraz oynadıktan sonra anladım. 8 round oynanıyor ve bi kırmızı bir mavi takım olunuyor. Mavi takım 2 bayrağa sahip ve kalan 1 bayrağı ele geçirmeye çalışıyor ve diğer 2 bayrağı elinde tutmaya çalışıyor. Fakat işleri okadar kolay olmayacak çünkü karşıda kırmızı takım ve HULK var ! Herkes gibi bende "oda ne lan öyle" dedim ve kafama bişi zıplayıp öldüğümde anladım :s=1: Meğer karşı takımda bi HULK var ve çok fazla canla bir canla silahsız olarak herkesin kafasına zıplıyor. Kırmızı takımda HULK olacak kişi tahminimce en fazla kill i alan oluyor. Bu konuda tam bir bilgim yok fakat oyundaki en garip farklı mod bu olsa gerek :s=2:

Modlarıda geçtikten sonra build lere gelelim. Bu oyun belkide en farklı yönlerinden biride farklı buildler olması. Tutorialde bunları öğretiyor fakat şöyle bi bakarsak ; İsimlerini tam hatırlamamakla beraber şöyle anlatmaya çalışayım ^^

Bir adet Ağır silahlımız var. Shield ve pompalı ile dolaşıyor. Güzel defans ve korumaya sahip shieldle def yapıyor ve ara ara ateş edebiliyoruz. tabiki ateş ederken shield i bırakıyor bu yüzden dikkatli ateş etmelisiniz ^^
Bir adet atacker ımız var . Standart taramalı tüfeğimizle saldırı yapıyor ve ağır silahlıya göre biraz daha hızlı tabiki.
Bir adet Sniper ımız var tabiki. defansı düşük fakat defansa ihtiyacı yok 1 vuruşta haklayabilir sizi ^^
Bir adet Medic imiz var. Size heal basacağı gibi karşı takımıda hafif makinalı ile öldürebilir ^^

TeamFortress 2 yi oynayanlar genel olarak anlayacaklardır bunları. Şöyle bi bakarsan güzel takım oyunu olur bu oyunda ^^

Modları ve buildleride geçtikten sonra genel bir değerlendirme ve resimler ile baş başa bırakıyorum sizi.

Oyun genel olarak güzel gözüküyor efekler olarak güzel olmakla beraber az moda sahip olması Ve az map olması canımı sıktı. Farklı buildler ve bu buildleri oyun içi değiştirme yaparak zevkli oyunlar atılacağı gibi takımınızla çok farlı çalışmalarda yapabilirsiniz :s=2: İtemlerdeki gözle görülür farklar olması yine ayrıca canımı sıktı fakat bi yandanda daha iyi olabilir çünkü herkes 1 gününe değil günlerce kasıp aldığı iteme göre farkını ortaya koyacak ve buda oyunu daha uzun süre oynamanızı sağlayacak bir özellik olabilir ^^ Bunun haricinde en çok canımı sıkansa Bomba oldu ne yazıkki. Çünkü ne kadar uzakda da yakındada olsa tek atma özelliğine sahip ^^ İlerde daha güzel olacağını düşündüğüm bir oyun daha çıktı karşıma şimdi ^^ daha fazla ve mod ile zevkli olabilecek bir oyun. Herkese tavsiye edebilirim özellikle TeamFortress 2 gibi oyunları sevenler bunu mutlaka denemeliler ^^ Artık çektiğim bi kaç resme geçeyim :s=2:

İlk oyununda nası olurda hack derler anlamıyorum. Alt tarafı HS attım bi kaç kere :s=1:
btf1210220000.jpg

Oyun yeni nası bi hack olabilir ! yazdığım halde hala hack diyenler var ne kadar güzel ^^
btf1210220001i.jpg

btf1210220002.jpg

İşte HULK ! bu hulk u ilk ben diyorum oyun içi ne derler bilmem ama bana göre hulk tur bu arkadaş :s=1:
btf1210220003.jpg

btf1210220004.jpg

Umarım biraz olsun oyunu size hissettirebilmişizdir ^^ Herkese keyifli oyunlar.
PS: İnceleme hakkında yorumlarınızıda yazarsanız sevinirim. :s=2:

uye olurken şifreyi yazıyorum kabl etmıyor kardeş bi türlü uyelık alamadım :(

edit: hallettim oyunu ındırıyorum denıycem kardeşim bu tur oyun varsa pek bılınmedk yollarmısın denıyelım pıyasadakı butun fps oyunları oynadım bi farklılık istiyorum

FPS arıyorsan kesinlikle Arctic Combat derim gerçekten güzel oyun yeni açıldı ^^ Fakat beta key istiyor bulabilirmisin bilmiyorum.

Geri