• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Cem Yılmaz'a göndermek üzere çektiğimiz Audation, sizin de fikirlerinizi almak isterm

XxBLeacHxX

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
8 May 2011
Puanı
151
Orjinal Sahne;

http://www.youtube.com/watch?v=G_W7SekQLaY&hd=1

Bizim çektiğimiz sahne;

http://www.youtube.com/watch?v=w6ssv6h4sfA&hd=1

Kardeşim dost acı söylermiş, ben hiç beğenmedim herhangi tiyatral yetenek göremedim.

Hoş bu işlerin ustasıda değilim sadece hislerime göre hareket ediyorum bence özgün bir video olsa biraz daha iyi olabilir.

kızın oyunculuğu kötü bence seninkide normal geldi ha seçilirmisiniz sanmıyorum çok daha yetenekli insanlar vardır

Video'da eksik yer var son bölüm birde diyaloglar hızlı geçmiş. Bir şey anlaşılmıyor. Doğru söylemek gerekirse bu video ile biraz zor seçilirsiniz ama genede başarılar cesaret edip yapmışsınız.

Max : AmatörPlus denir buna çekelim gitsin biran önce bitsin tarzında oynamışsınız.Fakat ufak çaplıda olsa hoş olmuş.

Amatör olarak tiyatroyla ilgileniyorum oyunlarım falan oldu. Açıkçası ben beğenmedim. Çok acelecisin cümle geçişlerinde bitse de gitsek der gibisin zamanlamalar oturmamış pek arada bi nefes almak iyidir. Arkadan sanırım sufle veriliyor o seste çok duyuluyor - olarak görülebilir yarışmada. Daha iyisini yapabilirsiniz. Bir de bu yarışma hakkında bilgi alabilir miyim?

kalbini kırmak istemiyorum ama arkdaşım bunu cem yılmaza felan gönderiyim deme :) adam tiyatroyu bırakır zaten adam akıllı 3-5 kişi var güldüren bizi yapma bize bunu :(

Filmin en basit söz geçimi olan sahnesi pek bir duygu yükü yok kahvehane konuşması tadında geçiyor ve senin çektiğinde videoda ise söz geçişleri çok hızlı olmuş önce konuş karşıdaki idrak etsin ondan sonra diğer sözünü söyle.Ben bu videoyu gönderme hevesini kırmak istemem ama daha duygu yüklü veya komedi yüklü bir sahneden bir kesit çekseniz ve iyide yapabilirsen onu çek gönder.Bu tür elemelerde duyguyu verebilme ve olayı vücut dilinle beraber iyi anlatabilmene bakarlar.Profesyonel bir oyuncu değilim ama çok iyi bir analizciyimdir dediklerimi yapabilirsen becerikliysen ilgilenebilirler.

Öncelikle arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En baştan tek tek herkese cevap vereyim, geç baktım biraz kusura bakmayın.
[MENTION=101320]Gravity[/MENTION] Hacı yorumun için sağol lâkin tiyatral bir şey görememenin sebebi bence tiyatro ile alakasının olmaması. :) Kamera önü ve tiyatro çok ayrıdır. :)
[MENTION=17751]Intensify[/MENTION] Saçım şeqqiL önümden çeqqiL xDé
[MENTION=194936]MrCaner[/MENTION] hangi konu da herkes birbirinden iyi değil ki ? :)
[MENTION=166388]Sentius[/MENTION] Cem Yılmaz'ın senaryo kadarını çektik o kısımda ki dialog yoktu ve bizde eklemedik. Konuşma tarzı vb. şeyler birebir aynısı olmamasının daha iyi olacağını düşündüm, söz geçişleri ve kendimi markeleme sebebim o. :)
[MENTION=258584]Absolution[/MENTION] Belli bir senaryo ve metine bağlı kalarak çekilen bu çekimlere audation ismi verilir. :)
[MENTION=95037]Suph[/MENTION] Tiyatro ve kamera önü çok farklı şeylerdir ben 15 sene tiyatro oyunların da oynadım ve şuan profesyonel olarak diyafram kursu verdiğim bir medya şirketin de çalışıyorum. Cümle geçişlerimin hızlı olmasının sebebi karakter saçmalıyor ve konuyu değiştiriyor bunu yansıtmaya çalıştım. Arkadan sufle vermiyorlar arka da konuşuyorlardı çok uyardık ama halka açık bir yer sonuçta.
[MENTION=278738]ThreePoint[/MENTION] bizim yaptığımız işin tiyatro ile alakası yok ki. :)
[MENTION=129179]Polovets[/MENTION] bizden istenen senaryo buydu ve bunu oynadık. O duraklama denen şeye de yani nefes alma denen şeye kamera önü oyunların da biz "es vermek" deriz. Yalancı birisi nasıl konuşur karşısındakini ikna etmek ? Hızlıca ve onu dinlemeden, dinletmeden. :)

Değerli yorumlarınız için sağolun :)

Kardeşim madem bu kadar güveniyordun bize niçin sordun,önemli olan bizi ikna etmen değil,önemli olan eleştirileri dikkate alman.

Bizi ikna ettin diyelim,karşında seni dinliyicek ikna olucak kimse olmıyıcak.

Bizi ikna ettin diyelim,karşında seni dinliyicek ikna olucak kimse olmıyıcak.

Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim eleştrileri dikkate alıp almayacağıma ben karar veririm.

Ve şu alıntıya eklediğim cümle de yaptığın iğnelemeyi açıkca söyler misin ?

Öncelikle arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En baştan tek tek herkese cevap vereyim, geç baktım biraz kusura bakmayın.
@Gravity Hacı yorumun için sağol lâkin tiyatral bir şey görememenin sebebi bence tiyatro ile alakasının olmaması. :) Kamera önü ve tiyatro çok ayrıdır. :)
@Intensify Saçım şeqqiL önümden çeqqiL xDé
@MrCaner hangi konu da herkes birbirinden iyi değil ki ? :)
@Sentius Cem Yılmaz'ın senaryo kadarını çektik o kısımda ki dialog yoktu ve bizde eklemedik. Konuşma tarzı vb. şeyler birebir aynısı olmamasının daha iyi olacağını düşündüm, söz geçişleri ve kendimi markeleme sebebim o. :)
@Absolution Belli bir senaryo ve metine bağlı kalarak çekilen bu çekimlere audation ismi verilir. :)
@Suph Tiyatro ve kamera önü çok farklı şeylerdir ben 15 sene tiyatro oyunların da oynadım ve şuan profesyonel olarak diyafram kursu verdiğim bir medya şirketin de çalışıyorum. Cümle geçişlerimin hızlı olmasının sebebi karakter saçmalıyor ve konuyu değiştiriyor bunu yansıtmaya çalıştım. Arkadan sufle vermiyorlar arka da konuşuyorlardı çok uyardık ama halka açık bir yer sonuçta.
@ThreePoint bizim yaptığımız işin tiyatro ile alakası yok ki. :)
@Polovets bizden istenen senaryo buydu ve bunu oynadık. O duraklama denen şeye de yani nefes alma denen şeye kamera önü oyunların da biz "es vermek" deriz. Yalancı birisi nasıl konuşur karşısındakini ikna etmek ? Hızlıca ve onu dinlemeden, dinletmeden. :)

Değerli yorumlarınız için sağolun :)

Hadi canım vallahamı ? :drym:

Geri