Öncelikle arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. En baştan tek tek herkese cevap vereyim, geç baktım biraz kusura bakmayın.
@
Gravity Hacı yorumun için sağol lâkin tiyatral bir şey görememenin sebebi bence tiyatro ile alakasının olmaması.
Kamera önü ve tiyatro çok ayrıdır.
@
Intensify Saçım şeqqiL önümden çeqqiL xDé
@
MrCaner hangi konu da herkes birbirinden iyi değil ki ?
@
Sentius Cem Yılmaz'ın senaryo kadarını çektik o kısımda ki dialog yoktu ve bizde eklemedik. Konuşma tarzı vb. şeyler birebir aynısı olmamasının daha iyi olacağını düşündüm, söz geçişleri ve kendimi markeleme sebebim o.
@
Absolution Belli bir senaryo ve metine bağlı kalarak çekilen bu çekimlere audation ismi verilir.
@
Suph Tiyatro ve kamera önü çok farklı şeylerdir ben 15 sene tiyatro oyunların da oynadım ve şuan profesyonel olarak diyafram kursu verdiğim bir medya şirketin de çalışıyorum. Cümle geçişlerimin hızlı olmasının sebebi karakter saçmalıyor ve konuyu değiştiriyor bunu yansıtmaya çalıştım. Arkadan sufle vermiyorlar arka da konuşuyorlardı çok uyardık ama halka açık bir yer sonuçta.
@
ThreePoint bizim yaptığımız işin tiyatro ile alakası yok ki.
@
Polovets bizden istenen senaryo buydu ve bunu oynadık. O duraklama denen şeye de yani nefes alma denen şeye kamera önü oyunların da biz "es vermek" deriz. Yalancı birisi nasıl konuşur karşısındakini ikna etmek ? Hızlıca ve onu dinlemeden, dinletmeden.
Değerli yorumlarınız için sağolun