Akdeniz Üreticiliği ve Kudüs Şeytani Zırh Üreticiliği
Yeni yama ile birlikte 2 yeni meslek oyuna dahil oldu. Bunlar;
- Akdeniz Üreticiliği
Bu meslek ile birlikte Mavi Mine, 1-3 seviye arası şeytani demir üretebiliyorsunuz. Seviye 90 ve üzeri kişiler bu mesleği öğrenebiliyor. Şuan bu mesleği 3. seviyeye kadar öğrenebiliyorsunuz.
- Seviye 90 ve üzerinde oyuncular bu mesleği öğrenebiliyorlar.
- Bu meslek üretim yetenekleri miktarını etkilememektedir. Yani en fazla 3 tane üretim miktarı alınabiliyor. Bu sınırı etkilememektedir.
- Bu meslek şuan 3 seviyeye kadar yükselebiliyor.
- Bu meslek ile birlikte Mavi Mine, 1-3 seviye arası şeytani demir üretebiliyoruz.
- Mavi Taş Özü eritme diye bir olayımız var. Bu olayda ise seviye 80 ve üzeri ekipmanlarını eriterek buradan mavi taş elde ediyoruz. Bu mavi taşlar ise Kudüs üreticiliğinde üretmiş olduğumuz ekipmanlara kattığımız mavi özelliklerin artmasına yardımcı oluyor. Bu taşlarda kademe kademe ilerliyor. Şöyle ki "Okyanus Taşı, Mükemmel Okyanus Taşı" şekilde ilerlemektedir. Bu taşların her biri de mavi özellik ekleme sırasında gelecek olan 1. 2. 3. 4. 5. özelliğin güçlenmesini sağlamaktadır.
- Kudüs Şeytani Zırh Üreticiliği
Akdeniz Mühendisliği ile bağlantılı bir meslek. Akdeniz Mühendisliği ile üretilen turuncu ekipmanlara mavi özellik eklemek için öğrenmeniz gereken bir meslek.
-Kudüs üreticiliği seviye sınırı 8
-Üretim için gerekli parşömenler; Savaş Puanı Dükkanı, Saygınlık Dükkanı, Prestij Dükkanı'ndan temin edilebiliyor.
-Şeytani demirler ise Akdeniz Mühendisliği ile üretilebiliyor.
-Üreticilik için ook üzerinden formül alınıyor. Bu formül okunduktan sonra, hangi ekipman üretilmek isteniyorsa onunla ilgili parşömen ve şeytani demir gerekiyor. Yapılan üretim ile birlikte rastgele Girit, Han, Ares, İmparatorluk ejder ve plüto türünde bir ekipman üretiyor.
- Şeytani ekipman boyama ile de ise bu yolla üretmiş olduğumuz ekipmanı yerleştiriyoruz. Burada bize gerekli olan ana malzeme mavi mine. Bu mavi mine üretmiş olduğumuz ekipmana rastgele mavi özellik eklemekte. Bu mavi özellikler içerisinde binek yetenekleri de yer almaktadır. Bu sistemde bir Run taşı istemektedir. Bu run taşı güç, dayanıklılık vb. özelliklerin yapılan bu mavi özellik eklenme de kesinlikle o ekipmanda bulunmasını sağlamaktadır. Her run taşının bir normal bir de yüzdesel olarak özellik arttırıcı runu bulunmaktadır. ( Yani; Tüm özellikleri arttırıcı run taşı: Ekipmanda tüm özelliklere +200 verirken; tüm özelliklerin yüzdeli run taşı ise, ekipmana gelen tüm özellikler özelliğinin yüzdesel olarak gelmesini sağlamaktadır( Tüm özellikler +%48 gibi. )