• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Clash of Clans - "Yaz Güncellemesi!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kürşad

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
13 Ocak 2011
Puanı
186
XFPvuof.png

C8KR61r.png

Merhabalar, önümüzeki günlerde gelecek güncellemeyi, derlediğim bilgiler doğrultusunda değişiklikleri mercek altına alıyoruz.

# 5. seviye Ejderha geliyor!

10. seviye belediye binası sahipleri ejderhayı beşinci seviyeye geliştirebilecekler. Son seviye dörtken yeni güncellemeyle birlikte beşe yükselecek.

OHnbfjV.png

# İkinci hava patlatıcı geliyor!

Ejderhaların ve uçan hava birimlerinin korkulu rüyası "Hava Patlatıcı"nın 9.seviye belediye binasından itibaren ikincisi açılabilecek.

OjxiHHH.jpg

# Yeni arayüz geliyor!

Kışla, kara kışla ve büyü fabrikasının arayüzleri değişiyor. Üretim birimleri arasında geçiş hızlanıyor, kolaylaşıyor. Ve daha da önemlisi, depolara bu güncellemeyle birlikte yıldırım büyüsü işlemiyor. Yani yıldırım büyüsüyle depodaki ganimete, iksire ve kara iksire zarar veremeyecekler, aynı zamanda da çalamayacaklar.

Bunlara ilaveten bir çok söylenti var fakat karşıma en çok çıkan öğelerden derlediklerimi paylaşma gereği duydum,
Bana ulaşan yeni güncelleme bilgilerini bu konu altından sizlere bildireceğim,
iyi oyunlar.

Son düzenleme:
# Yeni Lig sistemi!

Hdpe0B7.png

Mevcut en son lig olan Şampiyon'dan sonra sırasıyla Efsane ve Titan ligleri arenaya dahil oluyor. Derlediğim bilgilere göre Titan'a 5.000'in üzerinde kupayla erişilebilecek. Kendi içerisinde meydan okuma sisteminin de olacağı söyleniyor fakat bu konuda henüz net bir bilgi yok.

# Kara Büyü Fabrikası ve Zehir Büyüsü

PBYrfCv.png

8. seviye belediye binasıyla birlikte kullanıma hazır olacak olan Kara Büyü Fabrikası ile zehir büyüleri üretilecek. Derlediğim bilgilere göre toplamda 11 büyü kapasitesi tutacağı söyleniyor. Peki zehir büyüsü ne işe yarıyor; zehir büyüsü savunmadaki birlikleri ve kahramanları yavaşlatıp, bir miktar canlarını düşürmeye yarıyor. Sadece zehir büyüsüyle de kalmayacak.

# Deprem Büyüsü

i8B7qqb.jpg

Deprem büyüsü de tahmin edildiği üzere yerleri sallayarak duvar gibi savunmaların hasar görmesini sağlayacak.

# Hız Büyüsü

03ELpFQ.jpg

Hız büyüsü de adından anlaşıldığı gibi birimlere sadece ekstra hız vereceği söyleniyor.

Geri