• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

CS:GO Fps sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xeon

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
6 Şub 2013
Puanı
2
qRn9LV.png

Sistem bu fakat 10 - 20 FPS alıyorum. Oynamak imkansız hale geliyor.
Rekabetci modda özellikle oyuna girerken 100 fps ama 2 3 dk oynadıktan sonra 20 FPS oluyor.
Maç sırasında FPS 10 - 20 iken masaüstüne gelip tekrar oyuna girdiğimde 1 2 dk yine 100 FPS oluyor sonra tekrar düşüyor.​

Son düzenleme:
virüs programları oyun içersindeyken güncelleme yapabiliyor,ekstra arka plandada anlık tarama yapıyor.
Sistem sunucularında sorun var , ping 80 ayarlı iken 105 pingli yerlere atıyor benide

virüs programları oyun içersindeyken güncelleme yapabiliyor,ekstra arka plandada anlık tarama yapıyor.
Sistem sunucularında sorun var , ping 80 ayarlı iken 105 pingli yerlere atıyor benide
Her şeyi kontrol ettim denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sistem o kadar kötü de değil fakat niye 10 - 20 FPS alıyorum hala bilmiyorum. 3 gün önce böyle bir şey yoktu yeni yeni olmaya başladı.

Kullandığın cihaz desktop mu yoksa notebookmu? Notebook ise oyuna optimize ettinmi ekran kartını?

Ekran kartın çok iyi değil de fpsnin bu kadar da düşmesi düşündürücü biraz.

GT650M Olduğu için notebook olduğu kesin.Arkadaş ekran kartını oyuna optimize etmediği için bu sıkıntıyı yaşıyor bence.Çünkü oyun ister istemez optimize etmez ise İntel HD4000 ile çalışıyordur vede bu fps leri alması gayet normal .

Evet ekledim her şeyi yaptım düzelmedi en son çare format attım driverları tekrardan kurdum. Şuanda 30 - 50 FPS arası değişiyor sizce normal mi?

1366x768 de falan oynamalısın oyunu. İşlemci idare eder ama ekran kartın 900p gibi değerlerde gerçekten zorlanır. 1024x768 de pek patatese benzer o yüzden 1366x768 en iyisidir.

CS standart 1024*768 oynanır zaten bu ayara alırsan hem fps artışı olur hemde daha iyi oynarsın.

1024*768 yaptığım zaman çok kötü oluyor ekran. Oynanılmaz o şekilde.

----------

1366x768 de falan oynamalısın oyunu. İşlemci idare eder ama ekran kartın 900p gibi değerlerde gerçekten zorlanır. 1024x768 de pek patatese benzer o yüzden 1366x768 en iyisidir.
Evet öyle yaptım bende 100'e çıkmıştı FPS şimdi 50 - 60 arası gidip geliyor bazen 30'a düşüyor tüm ayarlar en düşükte olduğu halde

Geri