• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Daha Hızlı YouTube İçin DNS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shi-Gin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş sen hackermiisiinn
9X1ZVPW.jpg

Benim bildiğim kadarıyla DNS ile site açıldıktan sonraki hızın hiçbir alakası yok.
DNS dediğiniz şey sadece girmek istediğiniz domaini yazıp entera bastığınızda devreye girer.
Domainizi DNS servera gönderir, DNS server size ip adresi gönderir, siz ip adresini aldıktan sonra DNS server ile hiçbir bağlantınız kalmaz. Zaten çoğu browser eğer ayarları ile oynanmamış ise, domain ile DNS den dönen ip yi hafızasına yükler. İkinci kez tekrar domaine bağlanmaya çalıştığında DNS den ip sorgulamak yerine kendi hafızasındaki ip ye bağlanır.

Yani bu durumda siz DNS değiştirerek sadece Browser - Domain -> DNS - IP -> Browser bu aradaki haberleşmeyi hızlandırabilirsiniz, yani domainin çözümlenme hızı. DNS değiştirmeniz domain çözümlendikten sonraki site yüklenme hızına hiçbir faydası olmayacaktır.

benim bildiğim kadarıyla olay böyle

Son düzenleme:
Host dosyasına "74.125.227.200 youtube.com www.youtube.com" yazılarakta Youtube'a giriş yapılabilir.

Geri