• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Database'ini Ver, Skillerini Yapalım [SREmu, DSRemu]

1337Crusher

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
10
sdsdsdv.jpg

Herkese Merhaba ! 1337Crusher Olarak Yeni Bir Hizmet İle Karşınızdayım. Hizmetimizin Adı, "Database'ini Ver, Skillerini Yapalım". Başlıktan Da Anlaşılabileceği Gibi SREmu'da Çalışmayan Skilleri Onarıyorum. Tek Yapmanız Gereken "Database" Klasöründeki "SremuDatabase.mdb" Adlı Dosyayı Herhangi Bir Upload Sitesine Upload Etmeniz ve Linkinizi Burada Paylaşmanız. Ben De Skilleri Onardıktan Sonra Database'i Size Tekrar Ö.M. İle Ulaştıracağım. C# Server Database'lerini Yapmamı Beklemeyiniz Çünkü Onunla Hiç Uğraşmadım, Bilmiyorum. Ve Ufak Bir Şartım Var. Database Skillerinizi Onardıktan Sonra Database'i Hiçbir Yerde Bu Database'i Ben Yaptım Diye Paylaşmayın Kötü Olur.

Saygılar // 1337Crusher

Not : Sadece haftasonları ilgilenebileceğim.

helal kanka bende olsa hemen werirdim ama yok bide oto mobs fln yapıomsun

Güzel bi düşünce saol olmassa sana birazdan DB yi atarım.

kardeş süpersin hemen indirip upload ediorum

yaşasın 1mbit 900 kble indirio :D

pff şu world of warcraftta yüklense onada giricem :D

hani şu database klasörünün içindeki Sremudatabaseyi diosun dimi 13 mb olan

al bakalım :D
SremuDatabase.mdb

benimkini yaptı arkadaş ama yine aynı hiçbi skill çalışmıo :(

sağlam bi sremudatabase.mdb verebilcek yokmu :S
bende herhangi bir mob çıkarınca oyundan atıyor skillerde kullanılmıyor.

kardeş bendeki dsremu data basesi bow ve nuke sikilerini yaparsan oto npc yaparsan bide65k üstü vuruş yapçağında dc yemeği kaldırırsan sevinirim link:SremuDatabase.rar
msn:kesanli_beko@hotmail.com

sağlam bi sremudatabase.mdb verebilcek yokmu :S
bende herhangi bir mob çıkarınca oyundan atıyor skillerde kullanılmıyor.

burdan benim databaseyi indir çoğu canavar çıkıyo 10 dg itemler felan var 65k nın altında vuran sikileri istediğin kadar hızlı bas dc vermıyo bütün bufflar çalışıyo%60 dc vermıyo basarken
LİNK:SremuDatabase.rar

kardeş ne zaman olur database

Geri