• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Demigod

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZppY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZppY

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 May 2010
Puanı
1
DG_Desktop_Logo_1024x768.jpg

snkmx3.jpg

demigod.jpg

VİDEOLAR
İndirmek İçin TIKLAYIN(1.Video)

2.Video İçin Tıklayın

Kesinlikle Virüs Yoktur Oyunun Kendi Sitesinden Koydum(DEMIGOD)

[BILGI]Arkadaşlar Merhaba...Öncelikle Niye Buraya Bu Konuyu Açtığımı Açıklamak İstiyorum...Buraya Açtım Çünkü Oyunun Oynanış Sistemi Ve Yapımı DotAdan Örnek Alınarak Yapılmıştır...Konu Verildi Demeyin Eski Forumda Eski Üyeliğimde Kendim Diğer Oyunlara Konu Açmıştım Ancak Tüm Konularım Silindi...Yani Verilme İhtimali Yok...Verildi Diyorsanız Link Verin...[/BILGI]

Minimum Sistem Gereksinimleri

• Sistem: Windows XP SP3/Vista SP1
  • İşlemci: Pentium 4 @ 1.8 GHz
  • RAM: 512 MB
  • Ekran kartı: 128 MB (nVidia GeForce 6800/Radeon 9800)
  • Ses kartı: DirectX Uyumlu
  • DirectX: 9.0c
  • Klavye & Fare
  • DVD Rom Sürücü
  • İnternet üzerinden çoklu oyun için ADSL bağlantı
Önerilen Sistem Gereksinimleri

• Sistem: Windows XP SP3/Vista SP1
  • İşlemci: Pentium 4 @ 3 GHz
  • RAM: 1 GB
  • Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 7600/ATI Radeon x800)
  • Ses Kartı: DirectX Uyumlu
  • DirectX: 9.0c veya 10
  • Klavye & Fare
  • DVD Rom Sürücü
  • İnternet üzerinden çoklu oyun için ADSL bağlantı

[BILGI]Kısaca Bir Bilgilendirme Yapmak İstiyorum...Öncelikle Oyun Adını Yunan Mitolojisinden Alıyor.Anlamı Yarı Tanrı Demek.Aslında Günümüzde Hero-Kahraman Anlamınada Geliyor.Oyun Yapımcısı Mike Marr Kendisinin Bilinen Bir Başka Oyunu Yok Ancak Anlattığına Göre Oyun Fİkrini Oğlunun Oynadığı DotA Allstarstan Aldığını Söylüyor...Pek Çok Oyun Sitesi Oyuna Farklı Tür Belirlemiş Bazıları Rpg Bazıları Rts Türünden Tanımlamışlar...Zevkli Bir Oyun Ama Bir Süre Sonra Sıkıyor Herolar Çok Az...Sadece 8 Hero Bulunmakta... [/BILGI]

[TAMAM]Oyun Tarzı Aynı Dota Olduğundan Sizlere Sadece Heroları Tanıtacağım Eklememi İstediğiniz Şeyler Olursa Lütfen Söyleyin...
[/TAMAM]

Herolar
Rook
Rook_Avatar_150px.png

Oyunun En Meşhur Herosudur.Oyunun CD Paketi Üstünde Gördüğünüz Hero Rooktur Diğer Herolara Göre Çok Büyüktür Çok İyi Vurur Az Hasar Alır Ancak Çok Yavaştır...

Lord Erebus-Vampire
Vampire_Avatar_150px.png

Evet İsminden Belli Olduğu Gibi Heromuz Vampir Health Çalıyor Vuruşları Ve Armoru Orta Düzeyde Ancak Skilleri Güzeldir...
Beast
Beast_Avatar_150px.png

Çok Hızlı Ve Seri Vuruyor Yanlıs Hatırlamıyorsam Life Stealı Var...Ancak Ben Pek Sevmiyorum =)
Oak
Oak_Avatar_150px.png

Oyundaki En Tank Hero Denebilir Çok İyi Vuruyor Armoru Çok Yüksek Dayanıklı Seri Ve Güzeldir... =)
Torchbaerer
Torchbearer_Avatar_150px.png

Evet Buda Oyundaki Mage...Dotadan Farklı Olarak Bu Oyunda Her Heronun 2 Farklı Hali Vardır.Ekranın En Alt Ortasındaki Tuşa Basınca Herolar Bazı Değişiklikler Gösterir Ancak En Belirgin Değişiklik Bu Herodadır...İSter Ateş,İster Buz Olarak Kullanabiliyorsunuz Ancak Ateşi Öneririm.. =)
Sedna
Sedna_Avatar_150px.png

Kaplanı İle Birlikte Orta Seviye Bir Hero...
Queen
Queen_Avatar_150px.png

Doğanın Güçlerini Kullanıyor Zaten Yarı Çiçek Yarı İnsan...Gerçekten Güçlü Bir Herodur...
Regulus
Regulus_Avatar_150px.png

Buda Çok İyi Ve Hızlı Vuran Bir Hero Xbowcu...Uçabiliyor...Range'i Çok Yüksek...

------------------------
Oyundan Görüntüler
wui_5.jpg

Bu Resimde Oak Ve Skill Tablosunu Görüyoruz...
wui_3.jpg
Buda Oyundaki 5 Haritadan Biri...
wui_1.jpg

Bu Yükseklikten Oyunu İzlemeniz Mümkün...
Rook_With_Angels_And_Giants.jpg

İşte O Dev Taş Yığınıda Rook...
----------------------
Haritalar
ArenaConcept3_Avatar_150px.jpg
ArenaConcept1_Avatar_150px.jpg
Arena3_Avatar_150px.jpg
Arena2_Avatar_150px.jpg
Arena1_Avatar_150px.jpg

[BILGI]Oyunu İndirmek İsterseniz Bana Özel Mesaj Atın Link Vereyim Ancak Hiç Bir Sorumluluk Almam...İsterseniz Arama Motorlarından Demigod Download Diyin Zaten Bulursunuz...Çalışmazsa Crack İndirmeniz Gerekecektir..[/BILGI]

[HATA]Bir Eksiğim Hatam Varsa Sebebiyle Bildiriniz...[/HATA]

snkmx3.jpg

Saygılar
ZppY

Geri