• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Diablo 3 ve 1+ Yıllık Hearthstone#Satılık#

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0n3layn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0n3layn

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
16 Ağu 2013
Puanı
0
Arkadaşlar Battle net hesabımı satmak istiyorum univ yüzünden. İçinde diablo 3 ilk paketi var aldım oynayamadım kenarda kalmasından satayım baskalarıda yararlansın bende yararlanayım istedim. Battle net hesabımın içinde 1+ yılı aşkın HearthStone emeği var. Oyunu bilenler vardır belki kart oyunu ve bende çoğu kartlar acık ve güzel deckler oluşturulabiliyor. Gayet güzel hesap isteyen varsa makul fiyata bırakabilrim

hesapta 60 lvl monk bulunmakta onla takılıodum işte arada 1 saat filan giriodum anca ki okadar sürede yetmedi. bide yurtta kaldıgım için internet sıkıntılıydı dediim gibi anca 1 saat civarı girebiliodum.

Son düzenleme:
world of warcraft hesabıyla takaslamayı düşünürmüsün.
yada lol hesabına karşılık verebilirim mist of pandaria pakedi dahildir + olarak içinde birden fazla karakter var biri 90 diğeri 87 diğeri 67 vs. sadece oyun süresi alınacak.

Son düzenleme:
Zamanım olsa cidden kabul etme olasılıgım vardı ama malesef nakit olsa daha güzel olur ya :)

world of warcraft hesabıyla takaslamayı düşünürmüsün.
yada lol hesabına karşılık verebilirim mist of pandaria pakedi dahildir + olarak içinde birden fazla karakter var biri 90 diğeri 87 diğeri 67 vs. sadece oyun süresi alınacak.
acaba nakit ne kadar istiyorsun

Geri