• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Doğru Yol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan slayer45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slayer45

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
30 Ağu 2010
Puanı
0
Önünüzde iki tane yol var. Her hangi birine girdinmi o yoldan geri dönme ihtimaliniz yok.Yolların biri doğru diğeri ise uçuruma gidiyor.Yolların başında admlar var biri hep doğruyu sölyüyor diğeri ise yalan söylüyor. Yani hangisi doğru yol diye sorduğunuzda yalancı kendi yolunu doğru söliyende kendi yolunu gösteriyor. Doğru yolu hangi soruyla bulurdunuz. Tek bir soru sorma hakkınız var.

Son düzenleme:
Doğru söleyen adamın yolunda hiçbişi yok yalan söleyen adamın yolunda uçurum var.

Doğru söleyen adama doğru yoldan nerden giderim dediğinizde kendi yolunu gösteriyo.
Yalan söleyen adama doğru yoldan nerden giderim dediğinizde kendi yolunu gösteriyo.
Ama yalancı adam hangisi doğru söleyen adam hangisi bilmiyonuz bunu hangi soruyla öğrenirsiniz.

sen yalancımısın diye sorsak olmaz :D çalışmadı saksı
nerden gitçez diye sorsak yine olmaz ben burdan gidersem ne olur ve ne olmaz diye sorsak olabilir :D cevabı ö.m. ile atarmısın xD

Doğru Söyleyen adam doğru söylüyomu diye sorarız yalan söyleyen adama ? :D Ne derse tam tersidir zaten yalancı ya ? :D:D

Adamlardan birine 'Arkadaşına doğru yol hangisi diye sorsam ne cevap verirdi' derdim adam eğer yalan söyleyense arkadaşı dogru söyledıgı yolu yanlıs yol olarak gösterecek bundan dolayı diğer yola sapacagız eğer sordugum kısı dogru söyleyense arkadasının yalan soyledıgını bıldıgınden arkadasının yalan söyledıgı yolu gösterecek ve yine diğer yola sapacagız yani her türlü diğer yola sapacagız :D

yalan söyleyen adam zaten yalan soylemis oluo benim yolum doru dio yalan sölüo sonra onun icin doru ya gideriz

Hangi yol uçuruma gitmez? Yalan söylüyorsa uçuruma giden yolun başındaki adam bu yol diyecektir:)

aynen şu soruyu sorarım . Burdan gidince doğru paris e mi gidiliyor derim yalancı da evet dicek ama öle bişi olmucagından anlarım :D

Geri