• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Dota 2 Key Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uuFK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uuFK

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
25 Haz 2010
Puanı
37
Arkadaşlar Dota2 Key Almayı Düşünüyorum Fakat Fiyatı Nedir ve Nekadar Sürelidir vs bilenler bi yardımcı olursa sevinirim.

Bi arkadaş bi keyi 3 ayrı oyuncu kullanabilir dedi ve bir diğeride şu aralar steamdan 90 TL civarında satılıyormuş dedi.

bilgilendirirseniz sevnirim.

İnvite Deneme Tarzı Birşey diye biliyorum, 3 ay süresi var ve bazı sitelerde forumlarda bedavada dağıtıldığı oluyor. :D diye biliyorum. :D

Şimdi 2 türlü key var biri içinde 2 tane invite olan diğeri ise tek kişilik. 90 tl falan çok uçuk rakam bence Official DotA Website a gir ordaki beta key draw konusuna mesaj at günde 180 tane beta key dağıtıyolar .Şansına bağlı olarak değişiyo ne zmaan geleceği. Bi tanesi 5 ayda geldi diğeri 2 haftada geldi bana. Ha diyosun ki invite alıcam 15 tl maximum fiyat

Üyeliği Belli bir tarihten önce istiyor Beta key draw konusundan key alabilmen için, aslında 2010 tarihinde aldıgım bir üyelik var fakat aktifleştirilmiyor. :S ve başka üyelikte yok

Geri