• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

DotA(Defence Of The Ancients)-Kısaltmalar We Gizli Satıcı

LiFeAnDeaD

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
25 Nis 2009
Puanı
0
15y4k0.png

editpost.php

Gizli Satıcı=
dot2aw0.jpg

MKB=Monkey King Bar
SY=Sange And Yasha
PT=Power Theared
PB=Phase Boots
BoT=Boots Of Travel
MS=Move Speed
Creeps=Rakibin Mobları
Neutral=Oyundaki Haritada Yeşil ve Kırmızı Nokta Olarak Gözüken Yerdeki Moblar
GanG=Tam Açılımını Bilmiyorum Ama 2 Yada Daha Fazla Oyuncu Sizi Tek Olarak Sıkıştırıp Tuzaga Düşürdüyse Denir...
[BILGI]Benim Aklıma Geldikce Ben Ekleme Yapacagım Unuttugum Bir Şey Varsa Eklerseniz Sevinirim :) Bu Arada Resim Googledan Alıntıdır...[/BILGI]

bunlar itemlerin kısa adlarıysa bi kaçtanesde ben söyliyim

PT= power traed
PB=phase boots

cb= Creep Block
BD= creepsiz kule kesmeye denir yasaktır ama tam açılımını bilmiyorum xD
neutral genelde NC olarak gecer(natural Creep)

^^ ama daha neutralın ne oldugunu bilmeyenlerde olabilir :) azda olsa sitede dotacı varmıs :)

Sanorsam az da olsa dotacı varmıs diye Sâlûs dedin adam wepla dan sürekli dota atıyo artık euro battle a da giriyor.

Ben eurobattle dan ghost ile oyun kurup oynuyom .

ya ben wow u mu indiricem dota oynamak için?

birde warcraft ile wow aynı şeymi? bunları cevaplarsanız makbule gecicem :)

b de base demek :=)

ya ben wow u mu indiricem dota oynamak için?

birde warcraft ile wow aynı şeymi? bunları cevaplarsanız makbule gecicem :)

hayır 2side cok farklı şeyler wow oynamak istiyorsan ki wow oyniyacaksan paralisini oynamaani tavisye ederim eğer oynamak istiyorsan d&r gibi bir mağazadan ilk olarak World Of Warcraft ı alman gerekiyor ve bunu alinca içinden cd key cıkıyor bir acc acip bu cd keyi kullaninca bu cd key senin 1 ay parali wow oynamani sağlar.Wow silkroad gibidir lwl kasilir sürekli maximum 80 lwldir ve 2 ırk var alliance ve hordeler var ve 8 sınıf var.

Geleim dotaya;
Dota en fazla 25 lwl yapilabilen yaklaşık 1 saat civari süren bir oyun.
Dota bir harita türüdür ve en popüler haritadir eğer online dota oynamak istersen warcraft3 ve frozen throne ü indirmen lazim bunlari kurduktan sonra sanırım online oynaman icin 1.23 diye bir patch var bunu inidirip online olarak oynabilirsin.Üyelik ve oynamak ücretisizdir.
Burdan;
http://www.silkroadmax.org/forum/eurobattle-net-uzerinden-dota-oynamak-t14190.html burada anchen cok güzel hazirlamiş üyelik alimi falan ordan inceliyebilirsin.

celalim işimiz ne ki xD charları kur otur bekle bekleyeceğine dota oynaaaa xD dimii yani xD

Merhabalar.Ben zaten frozen throne oynuyordum dotayı bir kez oynadım çok hoşuma gitti şimdi evimde oynamak istedim.İnternet cafede botlu bölümler vardı şimdilik öyle oynamayı düşünüyorum.6.59d haritasını indirdim fakat açarken world editorda sorun çıkıyor yer yok cinsi bir mesaj alıyorum.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim:)

Merhabalar.Ben zaten frozen throne oynuyordum dotayı bir kez oynadım çok hoşuma gitti şimdi evimde oynamak istedim.İnternet cafede botlu bölümler vardı şimdilik öyle oynamayı düşünüyorum.6.59d haritasını indirdim fakat açarken world editorda sorun çıkıyor yer yok cinsi bir mesaj alıyorum.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim:)

yardımcı olmayı cok isterim ama simdiye kadar öylebi sorunla karsılasmadım tavsiyem kafedeki dotayı bi usb bellege kopyala evine götür ugrasmamıs olursun ^^

sanırım update le ilgili bir sorunum var. nasıl yapabilirim acaba söyler misiniz? update i yani

Yeni Uptade geldi

eurobattle.net e gir Server Filestan güncellemeleri yap sorun kalmıyo

update ettim fakat 1.24 e.eurobattle.net e kayıt da oldum. eurobattle.net şimdilik desteklemiyor sanırım. Zaman içinde 1.24le de oynayabilicek duruma getirirler mi acaba?

Geri