Embriyo
Aileden
Evet arkadaşlar. DotA2ya yeni başlayanlar her türlü sorularını buradan sorabilirler. Ben ve diğer dota bilenler elimizdfen geldiğince cevaplayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyunu çeşitli sitelerden bulabilirsin indirdikten sonra bana ö.m mesaj ile ulaşırsan devamında yardımcı olabilirim.
peki teşekkürler
Fakat oyunu indirirken Warcraft 3 ve Frozen Throne ile birlikte indirmeye dikkat et çoğunlukla aynı torrent içinde oluyorlar ama ayrı ayrı olanlarda var indirdikten sonrada ilk War3 yükleyip daha sonra Frozen Throne yükleyeceksin
daha bulamadım yerini maalesef
Ö.m ile msn yolladım dostum oradan yardımcı olayım sana
Ben dotaya başlayalı 2 ay oldu. razorla başladım sonra naix balanarı öğrendim. sonra snip cent axe slardar slark void gondar phantom lancer zeus lion rhasta obsi clinkz sven huskar troll ve son olarak pudge öğrendim. artık tüm heroları öğreneyim dedim ve dün admiral rex eshaker ve pandaya baktım çok sıkıcıydılar. Ben şimdi hangi heroları öğreneyim? söyleyeceginiz herolar sıkıcı olmazsa iyi olur. dün panda ve rex çok sıktı.
Ben dotaya başlayalı 2 ay oldu. razorla başladım sonra naix balanarı öğrendim. sonra snip cent axe slardar slark void gondar phantom lancer zeus lion rhasta obsi clinkz sven huskar troll ve son olarak pudge öğrendim. artık tüm heroları öğreneyim dedim ve dün admiral rex eshaker ve pandaya baktım çok sıkıcıydılar. Ben şimdi hangi heroları öğreneyim? söyleyeceginiz herolar sıkıcı olmazsa iyi olur. dün panda ve rex çok sıktı.
Storm Spirit Tercihimdir. Cok İyi Hero. Gang atarken ve kacarken cok rahat biraz elin alışırsa cok rahatlıkla oynayabilirsin.
Invoker de 2. Terchimdir. Cok Büyü ile daha zevkli bir oyun. Ama Komboları iyi yapman ve elinin hızlı olması gerekir. Invoker Attack bakımdan Cok Güclü Nuker veya Carry Olarak Oynanabilir.Ama Takım Oyunu Invoker için herzaman önemlidir.
Sf hakkinda birkac sorum var.
1- razeleri onumde creep gibi agac gibi engeller olmadan kullaniyorum. Ama combatlarda yada soloda haras verirken heronun yonu degisebiliyor. Ozamanda saga sola raze atmis oluyorum. Ben raze atmayi nasil ogrenebilirim? Bazi sitelerde adamin arkasina tiklamaktan filan bashediliyor. Sizce nasil yapmaliyim?
2- u atarken ilk hedef olmamak icin lothar mi dagger mi kasmaliyim.
3- walk hit nedir?
4-Orb olarak life steal mi deso mu?
Not: telefondan yazdigim icin turkce karakter kullanmadim. Kusura bakmayin. Tesekkur ederim simdiden.
HoN ile DotA arasında ne tarz farklar vardır sadece herolar mı değişik? Ben HoN oynadım ama pek sarmadı DotA farklı mıdır
Mjollnir ve ethereal Bladenin aktif ozelliklerini aciklarmisin. Ozellikle eth. Kendimize atinca ne oluyor. Dusmana atinca ne oluyor aciklarmisiniz
Mjollnir ve ethereal Bladenin aktif ozelliklerini aciklarmisin. Ozellikle eth. Kendimize atinca ne oluyor. Dusmana atinca ne oluyor aciklarmisiniz