• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Dota kısaltmaları hakkında yardım [genel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elfbelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elfbelt

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
8 Ocak 2013
Puanı
0
arkadaşlar dotayı yaklaşık 5aydır aralıklı olarak oynuyorum(Beginner olarak)..

Benim sorunum forumda bakıyorum heroların item rehberi verilmiş ama açıklamalarında çok fazla kısaltma var ''mom , sb , mkb,gang ,, gg gibi birçok'' bunlar ne demek açıklamalarıyla birlikte yazabilecek olan varmı? yani herkez bildiğini yazsa zaten güzel bi topic olur.

Şimdiden teşekkürler..:alkis

mom : mask of madness( lifesteal veren bi item bide aktif özelliği basıcna atak speed veriyor)

sb: yi bilmiyorum belki bilyorumdur aklıma gelmedi

mkb :monkey king bar sanırım (88 yada 90 atack damage veren bir item, daha özellikleri de var onları hatırlamıyorum)

gang 2-3 kişi toplanıp işaret edilen yerde adamı öldürmek. (5 aydır bunu öğrenemediysen)

gg: good game ( ingilizce şart)

bg: bad game.

teşekkürler kardeşim hemen el attın eğer daha fazla bildiklerin varsa yazarsan sevinirim. :)

bkb: black king bar( immunity veriyor aktif item skill yemiyorsun immunity olduğu sürece. basic attack yersin)

başka gelmedi aklıma.
ss biliyosundur heralde.

bide dotada heroların gerçek adları mevzusu var dotada heroların gerçek adlarını dota2 de bazen onları söylerler bounty huntere gondor drow rangere tyrax windrunnere alleria başka işte spit breaker barathrum bak öğren sitesinden

sağol kardeş bilgilendirdin gerçekten. ss ne bilmiyorum ama ^^

sağol kardeş bilgilendirdin gerçekten. ss ne bilmiyorum ama ^^

ss yani miss laneden 2 oyuncu giderse ss 2 yazarlar yada -2 fln gang yememen için .başka bir ss ise invokera ss at derler oda sun strike :D sb yi hiç duymadım .

"mom : mask of madness( lifesteal veren bi item bide aktif özelliği basıcna atak speed veriyor)" aktif hale getirirsen %30(salladım yüzdesi aklımda değil :haha ) gibi daha fazla damage yiyosun.

mkb true shot özelliği ile hiç miss vurmazsın oyun içinde ve karşıda channeling spelli olan hero varsa mkb ile vurursan true shot mini stunı var bozarsın pudgenin ısırmasını bozman gibi ..

diğerlerini arkadaş açıklamış varsa soracağın sorabilirsin

mkb true shot özelliği ile hiç miss vurmazsın oyun içinde ve karşıda channeling spelli olan hero varsa mkb ile vurursan true shot mini stunı var bozarsın pudgenin ısırmasını bozman gibi ..
Benim bildiğim o item evasionları devre dışı bırakıyor. Yanlış mı biliyorum,

Geri