• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

En kolay yoldan resmi klasör ikon'u yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaya101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaya101

Inori
Black Pearl
Aktiflik
K.Tarihi
15 Ocak 2010
Puanı
314
forumda bilmeyen olduğunu pek sanmıyorum ama yinede paylaşayım dedim işlem çok basit paint üzerinden 1dakika gibi kısa bir sürede yapabiliriz adımları izleyelim.

1. Adım:ilk olarak icon yapacağımız resimi paint ile açıyoruz.

fbfpv.png

2. Adım:Resimi paint ile açtıktan sonra CTRL+W yapıyoruz ve Resim boyutunu ayarlıyoruz. (Resim boyutu yüksek olursa icon olmuyor) siyah oklar ile gösterilen yerleri ilk önce yapın.

162016q.jpg

3. Adım:
Farklı Kaydet > BMP Resmi seçiyoruz.

69l0fa.png

4. Adım: resim dosyamızın sonunda .ico yazıyor ve kaydediyoruz ve iconumuz hazır.
1fxwrr.jpg

artık iconumuzu kullanacağımız klasöre simge değiştir deyip yaptığımız iconu seçmek kalıyor ve sonuç :)
nzm9o1.png

Not:klasörde kullandığınız icon resmini siler veya yerini değiştirirseniz klasör orijinal iconuna geri dönecektir :)

Not 2:​konuyu açacak uygun yer bulamadım en uygunu burası gibi geldi yanlış yerde ise görevli arkadaşlardan rica ediyorum taşısınlar :)

Son düzenleme:
Geri