• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Eredar || Shadow Demon (yeni hero)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsncn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsncn

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
31 May 2009
Puanı
0
Eredar

Range : 500
Movement Speed: 295
Hero : İnt
Armor : 3
Damage : 53-57

Skiller:

1.Disruption
2.Soul Catcher
3.Shadow Poison
4.Ulti : Demonic Purge

İtem rehberi:
Hero tam oturmadı ama ben deneyerek bu buildleri olusturdum.

Hero hakkında bilgi :
Yeni gelen herolar arasında en iyi denebilecek hero bu bence. Özellikle 3. skilli düşmanlara mapi dar ediyor. Oyun sonuna dogru kopar gidersiniz bu heroyla (:

//-Benden bu kadar arkadaşlar heroyu sizin için test etmeye devam edicem ve item buildde degisikler yapıp deniyceğim. Sizde fikirleriniz beyan ederseniz daha güzel bir rehber yapabiliriz.

Konu alıntı değildir.

buda yeni herolar arasında en sevdiğim hero...bence ilk build daha iyi orchid ve eredar ın 2.skill i cok iyi gider ayrıca hex ve shiva team e buyuk katkı sağlar arcane boots da gordugum en guzel itemlerden...

Ya böyle geçen konuya da yazdım amam skilleride koyarsan tam olur bence build felan koymuşsun ama öbür bilgileride koyalım .

Bu heroyu başlarda sevmedim ama sonradan alıştım gerçekten çok sağlam bir hero genel olarak savaşta ilk 1. skill sonra 6. skill vuruyorum adam kaçamyarak ölüyor..

Geri