• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator Türkiye [Bölüm 2] BEN GELDİM !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shi-Gin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bi aralar oynuyordum hard truckta oynuyordum güzel oyun :)

Bu youtubede oyun yorumlama işinde baya para var heralde.Geçen rastladım adamın kanalında 5milyon abone 3 milyardan fazla izlenme vardı :O Emre bu arada tavsiyem Limbo oyununu yorumla ve koy youtubeye iyi izlenme gelir büyük ihtimalle

Emre bu tır yerinde durmaz mı ? :D
Kullandığın programları sölede ben sana tır nasıl kullanılıyor öğreteyim :bl:

Eline sağlık tırı biraz kötü kullanıyon amaolsun :D

- Aha gemi hmm ama deniz yok :D ( Buraya güldüm )

Emre sesine hayrandım , birkez daha hayran kaldım.
Fakat TIR kullanırken bildiğim , damar şarkı dinlenir. İbrahim Tatlıses , Cansever , Ferdi Tayfur vsvs. sen maşallah yardırıyon :grin

Türkler düşünüp etse şöyle , uzun yola giden otobüs şirketlerinden bir oyun yada TIR'lardan iyi olurdu aslında :)

Geri