Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülke farkı var ben Türkiye'de sürüyorumTırı garajdan cıkartıracan yine bana.
Bu sefer direksiyon drevır ı kurulu ona göre.
elimizde mevcut ama bu emre böle tır kullanmaya devam ederse kapsamlı bi ders hazırlayacamHadi Kahraman abi, bi derste senden bekliyoruz
benimde aklıma direk bu geldi kahraman abi ders vermedimi bu çocuğa diye yarın bide ben mi ders versem bu emreyeTırı garajdan cıkartıracan yine bana.
Bu sefer direksiyon drevır ı kurulu ona göre.
Sen kaşındın sana tez elden hem konuşarak hem şarkı dinleyerek hemde parende atarak tır kulanacamBöyle kolay tabi ben de konuşmasam ben de sürerim açın mikrofonu birilerinin bu çektiğinizi izleyeceğini düşünerek kaydedin bakalım sonra izleyelim hep beraber
Facecam yapacaksın o zaman parendeyi göremeyiz yoksaSen kaşındın sana tez elden hem konuşarak hem şarkı dinleyerek hemde parende atarak tır kulanacam
onuda yaparızFacecam yapacaksın o zaman parendeyi göremeyiz yoksa
Sen o tırı konuşarak güzelce sür abi, sonra ekranı ikiye bölüp düet yaparız millet görür o zamanonuda yaparız
ben o tırı kullanırken benim velet rahat durmuyordu arada 2 tokat bi tepik salladım öle kaçtıSen o tırı konuşarak güzelce sür abi, sonra ekranı ikiye bölüp düet yaparız millet görür o zaman
orasını düşünme emreden iyi sürdüğüm kesinKaya önce kendin öğren sen
De git ordan marsık, bol keseden sallamak kolay tabi
orasını düşünme emreden iyi sürdüğüm kesin
senide görmek isteriz brocum.Oho 2 nizinde kullandığı tır mı Garaman reyiz de maşallah şeritlerde bale yapıyor sanki bir dönemeçte de duruyor durmak yerine aç motor frenini öyle gir viraja ahaha