• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator Türkiye [Bölüm 4] Bu Sefer Cidden Kayseri !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shi-Gin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tırı garajdan cıkartıracan yine bana.
Bu sefer direksiyon drevır ı kurulu ona göre.

Böyle kolay tabi ben de konuşmasam ben de sürerim açın mikrofonu birilerinin bu çektiğinizi izleyeceğini düşünerek kaydedin bakalım sonra izleyelim hep beraber :D

Böyle kolay tabi ben de konuşmasam ben de sürerim açın mikrofonu birilerinin bu çektiğinizi izleyeceğini düşünerek kaydedin bakalım sonra izleyelim hep beraber :D
Sen kaşındın sana tez elden hem konuşarak hem şarkı dinleyerek hemde parende atarak tır kulanacam :D

Oho 2 nizinde kullandığı tır mı :) Garaman reyiz de maşallah şeritlerde bale yapıyor sanki bir dönemeçte de duruyor durmak yerine aç motor frenini öyle gir viraja ahaha :D

Geri