• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator Türkiye [Bölüm 6] Sülalemiz Raad !! [Adana]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shi-Gin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim çok iyi anlatımların tebrik ederim. Başvurmayı düşünüyor musun büyük şirketlere oyun tanıtımı için? Sesin gayet güzel ve yeterli , türkçen gayet akıcı.Başarılarının devamını dilerim :)

Son düzenleme:
Bana göre oyun oynamanı biraz daha canlı yapman lazım ve birde ara sıra bir arkadaşını bul 2-3 kişilerle video çek daha eğlenceli oluyor. :D Kanal ismini görmemişim

ilk başlardan beri takip ediyorum videoları ( genelde 7.-8. dakika da kapatıyorum ama olsun (kişisel algılama)), ama abi her seferinde nasıl "merhabalar arkadaşlar" ses tonunu hep aynı yapabiliyorsun :D

bu arada gün geçtikçe daha da profesyonelleşiyorsun :) inş daha da iyi olursun :)

Video yapa yapa ses geliştiriliyor bilgim var bende çekiyordum bilgisayarım yetersiz olduğu için yarıda bıraktım çok zevkli bir iş başarılarınızın devamını dilerim :)

Geri