• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Forsaken World Hediye Kodu Bozdurma Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZACA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZACA

ViP Üye
Aktiflik
K.Tarihi
2 Eyl 2011
Puanı
440
qobvuw.jpg

Merhabalar,
Hediye kodunu nasıl kullanabileceğinizle alakalı bilgiler mevcut. Dilerseniz; vakit kaybetmeden rehberimize geçelim.

1) Öncelikle arama motorumuza fw.tr.perfectworld.eu/redeem yazarak ilgili siteye giriş yapıyoruz.

LnklchC.jpg

2) Açılan alana elimizdeki kodu yazıyoruz ve bulunduğumuz sunucu ile karakterimizi de seçerek Gönder butonuna basıyoruz.

fPvdYfa.jpg

3) Daha sonra üyelik bilgilerimizle oyuna giriş yapıyoruz ve oyuna girdiğimizde ekranımızın sağ alt kısmında mini mektup simgesi belirdiğini görüyoruz.

mUHSvYW.jpg

4) Harita’ya tıklayıp ‘’Posta Kutusu’’ adlı NPC’yi buluyoruz ve oto takip sistemi ile ilgili NPC’ye gidiyoruz.

8DvcO1w.jpg

5) Posta Kutusu NPC’si aşağıdaki gibi gözükecektir.

eQvzU8A.jpg

6) Posta Kutusu adlı NPC’ye tıklayarak sistem tarafından bize gönderilen hediye mesajını görebilir ve hediyemizi alabiliriz.

ZrA9VR9.jpg

Oyun güzelde cok karışık ben ilk betasını oynamıştım hiç birşey anlamadım oyundan 32 lwde bırakdım

Geri