QuietTouch
Global Mod
Hollandalı teknik adamın açıklaması şu şekilde:
"Beşiktaş’tan ayrılmak beni derinden üzüyor ve hayal kırıklığına uğratıyor. Bu göreve, kulübün potansiyeli beni gerçekten heyecanlandırdığı için ve önceki deneyimlerimde olduğu gibi tutkuyla yaklaştım. Türk halkı ve özellikle Beşiktaş taraftarları beni çok sıcak karşıladı ve kendimi 'onlardan biri' gibi hissettirdi.
Türkiye, zengin bir kültüre sahip bir ülke ve futbola olan tutku her yerde hissediliyor. Bu yüzden her zaman minnettar olacağım. Türkiye Süper Kupası'nı kazandıktan sonra hissettiklerim, en değerli futbol başarılarımdan bazılarıyla aynı seviyeye yerleşti. Büyük kalabalık, taraftarların tutkusu ve oyuncularımın arzusu harikaydı. Beşiktaş için bu kupayı, neredeyse yirmi yıl sonra kazandığımızı görmek son derece tatmin ediciydi.
Oyuncularımın ve ekibimin sıkı çalışmasını takdir ediyorum. Bana daha fazla zaman verilseydi, büyük bir potansiyele sahip kadroyu geliştirebileceğimi ve daha da güçlendirebileceğimi düşünüyorum. Lütfen çalışmalarınıza devam edin, harika bir gruptasınız.
Futbol sonuç odaklı bir iş ve modern oyundaki baskıyı biliyorum. Bu baskıdan asla kaçmayacağım; kazanmak her şeydir ve kazanamadığınızda bunu kabul etmek zordur. Ancak şunu unutmamalıyız ki, bir kulübün geleceğini yalnızca kulübedeki bir kişi belirlemez.
Kısa bir süre içinde kulübe, şehre ve ülkeye aşık oldum. Beşiktaş’la ilişkili herkese en içten dileklerimi iletiyorum ve gelecekte başarılar diliyorum. Son olarak, her zaman yanımda olan harika aileme ve yakın arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, onları sevgiyle selamlıyorum. Zamanı geldiğinde bir sonraki mücadeleme başlamak için sabırsızlanıyorum."