• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Goblin Techies

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Embriyo

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
23 Nis 2009
Puanı
93
evet arkadaşlar namıdeğer bombacı :D herkes kendi item build ini ve görüşlerini yazsın tartışalım bu hero yu

bence oyun başı fb çok rahat alıyo intihar sayesinde :D ayrıca bombalar yüzünden insanda rune alma korkusu ve gizli satıcıya gitme korkusu başlıyor tabi gem yada ward alana kadar :D
bence
1)travel
2)arcane(ilerde satılıp eul's scepter alınabilir)
3)bloodstone
4)hex
5)shiva
6)3xoblivion staff

ayrıca fetiş yapmak isteyenler için
1)pt
2)mkb
3)buriza
4)desolator
5)mjollnir
6)hearth of tarrasque

böyle çok iyi killer olur xD

:D

late game de kasamazsa kotu hero yada ben kullanamıyorum ama gizli satıcılara ve rune ları boş bırakmamasi lazım

Bir oyunda picklenmesinden en uyuz olduğum hero :D Dün şu hero yüzünden oyundan çıktım.Ezilmiyordum yanlış anlamayın heroya uyuz oldum :D

uyuz olduysan gem-dust-ward var bunları kullanabilirdin çıkmana gerek yoktu.genelde leaver ler pek sevilmez o yüzden çıkma bence bidaha :D

Goblin bu devirde kullanılmaz artık. Oyundaki 10 kişinin 9 unda garanti MH var. Eğer WeplaEs bu soruna garanti bir çözüm getirmezse oyunlar daha çok berbat olur.

bu hero gerçekten tehlikeli :D bi adam görmüştüm bu heroya aldığı killerle 5 divine bir de hyperstone kasmıştı :D
runelerde ve shoplarda yürümeye tırsıtan hero :D
oyun başı bi tp soul ring için recipe ve sobi mask direk yan koridorlardan birine mayın döşemeye :D

™รкยll_нυηтєя™;891576' Alıntı:
uyuz olduysan gem-dust-ward var bunları kullanabilirdin çıkmana gerek yoktu.genelde leaver ler pek sevilmez o yüzden çıkma bence bidaha :D
3 kere gem aldım zaten takımın ameleliğine bak.Bana diyorlarki tanksın önden git.Diyorum tabiki eyvallah gireriz.Ben 5 kişi arasında kalıyorum ölüyorum, gelen yok herkes basede falan takılıyor.Sonra gidip goblinin mayınında ölüyorlar bana diyorlarki sen neden öldün vay ne salak erifsin gibi kelimeler sarfettiler çıktım bende :D Çıkmadan öncede itemleri satmasınlar diye yere attım kırdım hepsini :hihi::hihi:

3 kere gem aldım zaten takımın ameleliğine bak.Bana diyorlarki tanksın önden git.Diyorum tabiki eyvallah gireriz.Ben 5 kişi arasında kalıyorum ölüyorum, gelen yok herkes basede falan takılıyor.Sonra gidip goblinin mayınında ölüyorlar bana diyorlarki sen neden öldün vay ne salak erifsin gibi kelimeler sarfettiler çıktım bende :D Çıkmadan öncede itemleri satmasınlar diye yere attım kırdım hepsini :hihi::hihi:
e bm kassınlar o zaman çok laf edeceklerine :D tanksın mayınları yok et :D

Mayınları yok etmek için bir amele vardı akashayla uzaktan patlatıcağına ben girmeden önce aralarına girip kendini öldürüyordu.Böyle değişik oyuncular da var işte ne yaparsın :)

Demek istediğim bende gem vardı uzaktan vurup patlatıcağına aralarına girdi :D Neyse bu konuya daha fazla cevap yazmaya gerek yok :D

e tamam o zaman :D ama tech in olduğu oyunda str olmaya bayılıyorum bi ihtimal kurtulabiliyosun :)

travel-aganim-eul-hex-orchid-shiva sadece bomba atıp patlatarak bile çok ii dmg atarınız 750 dmg 10 snde :)

™รкยll_нυηтєя™;889744' Alıntı:
evet arkadaşlar namıdeğer bombacı :D herkes kendi item build ini ve görüşlerini yazsın tartışalım bu hero yu

bence oyun başı fb çok rahat alıyo intihar sayesinde :D ayrıca bombalar yüzünden insanda rune alma korkusu ve gizli satıcıya gitme korkusu başlıyor tabi gem yada ward alana kadar :D
bence
1)travel
3)bloodstone
4)hex
5)shiva
6)3xoblivion staff

1)pt
2)mkb
3)buriza
4)desolator
5)mjollnir
6)hearth of tarrasque

mjolnir deso ne alaka ikiside orb efect hmmm

™รкยll_нυηтєя™;889744' Alıntı:

bence
1)travel
3)bloodstone
4)hex
5)shiva
6)3xoblivion staff

1)pt
2)mkb
3)buriza
4)desolator
5)mjollnir
6)hearth of tarrasque

2tane orb var Mijonir ve deso :D
Kesınlıkle Arcane Boots Aganım Sonra Orchid Veya Eul
damage olarakda
arcane boots
aganım
gerisi divine :D

Fb icin adamların 3. ve 2. kule aralarına bomb diziyorum.Cb yapmaya calısan oluyor :).İtem build olarak Arcane-Skadi-Aghanim-Hex-Orchid :) Bence teche atack kasmanın amacı yok support oyna :) Zaten bombları iyi kullanıyorsan gerisi gelir...

Geri