• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Gold Premium QuesT

LoveLyMouSe

Daimi Üye
Aktiflik
K.Tarihi
11 May 2009
Puanı
0
Premium Quest

**Her sehirdeki pot'cudan alinabilir. yalnizca Gold Premium'da gecerlidir. bir premium doneminde yani 28 gunde 3 kere alinabilir.

**Ayrica bu gorev yalnizca Gold Ticket zamaninda yani gunde 3 saat icerisinde yapilabilir.

** NPC'den gorevi aliyorsunuz sizden birseyler toplamanizi istiyor. (belirli bir yaratiktan degil, cursed heart gibi..) topladiginiz parcalari NPC'ye tekrar goturunce size oduller verecek.

** Oduller SP olarak verilecektir;

-- 100 parcaya 300 SP
-- 200 parcaya 700 SP
-- 300 parcaya 1200 SP
-- 400 parcaya 1600 SP
-- 500 parcaya 2500 SP

Biraz kendimce ekleme yapıyım.
1.Goldda yapmaya deymez.Açıkça solım bende aldım "Q" e basınca 10k sp gosteriyo tanesinden ama 2.5k oldugunu ogrenince 2. kez yapmakla ugrasmadım.
2.PLUS ta toplam 30k sp getiriyo.Alıcaksanız PLUS almanızı tavsiye ederim.Ama ben Tek atıyım derseniz 150 silklikte iş görür.

evet Kardes saoL Onerın ıcın :) :) Bende zaten Plus alıorm onu yazacaktımda oyuna qırınce yazacam .d

200lukte yapmaya degmez ama plus icin idare eder. 200luklede farm yapıyorsan onglarda is gorur 7.5k sp 7.5k sp dir almısken bosa gitmesin:) ama toplayıcı lazım o is icin elle ugrasılmaz.

Geri