• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Guardian Wisp-Io (Yeni Hero)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euphrat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Euphrat

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
19 May 2009
Puanı
0
Guardian Wisp
Hero Adı: Io

Range: 525
MS: 295
Hero Tipi: Strength
Başlangıç Armor'u: 0
Başlangıç Damage'ı: 33-42

Strength: 17 + 1.9
Agility: 14 + 1.6
Intelligence: 23 + 1.7

TETHER:

Io kendini dost bir unit'e bağlayarak, iki unit'e de bonus MS kazandırır. Bu bağlantı ile temas eden düşman unit'ler stun'lanır. Bu bağ 900 range'in üzerine çıkarsa kopar. 12 saniye sürer.

MS Bonus: %20 / %25 / %30 / %35
Stun Süresi: 1.25 / 1.5 / 1.75 / 2.0 saniye
Cooldown: 12
Manacost: 40

Eğer range dışındaki bir unit'e bağlanmaya çalışırsanız (900 range'e kadar), Io o unit'e bağlanır ve kendini o unit'e doğru çeker.

Spirits:

Io 6 saniye boyunca 5 kadim Spirit çağırır; Spiritler Io'yu korumak için Io'nun etrafında bir çember üzerinde dansederler. Eğer düşman bir hero bir Spirit'e dokunacak kadar yaklaşırsa, Spirit yaşam enerjisini serbest bırakarak 300 AoE'deki bütün düşmanları yavaşlatır ve damage vurur. Hero olmayan unit'ler bir Spirit'e dokunduklarında çok az damage alırlar ve patlamalarına neden olmazlar.

İki sub ability'si vardır. Biri Spiritleri dışarı doğru hareket ettirir, biri içeri doğru. Spiritleri istediğiniz uzaklıkta durdurabilirsiniz.

Spirit başına damage: 25 / 50 / 75 / 100
Slow: %30

Overcharge:

Io idare edebileceğinden fazla enerji çekerek bonus attack speed kazanır, fakat her saniye mevcut HPsinin ve MPsinin %2.5'ini kaybeder. Eğer Io dost bir unit'e bağlıysa, o unit'e de aynı attack speed'i sağlar.

Bu bir toggle ability'dir (açılıp kapanabilir).

Attack Speed: 60 / 80 / 100 / 120

Relocate:

Io geçici olarak kendini ve bağlantı kurduğu bir heroyu 12 saniyeliğine hedef konuma taşır.

Bir casting delay'i vardır ve düşman bunu minimapinde görebilir.

Cast Delay: 2.5 / 2.25 / 2 saniye
Cooldown: 80 / 60 / 40 saniye
Manacost: 100

İTEMLER

KONU EUPHRAT AİTTİR..

Son düzenleme:
Ya bu yeni heroları çok kullanmadım gerçi :D öbür herolarda da kullanmadığım çok :D neyse ilk düşman heroydu gördüğümde etrafında çember şeklinde bir şey oluşturuyor invis dim habire tuturuyordu beni çok gıcık kaptım bu heroya o oyundan :D

Rehber için teşekkürler ama ben önce eski heroları öğreneyim :D

Ya bu yeni heroları çok kullanmadım gerçi :D öbür herolarda da kullanmadığım çok :D neyse ilk düşman heroydu gördüğümde etrafında çember şeklinde bir şey oluşturuyor invis dim habire tuturuyordu beni çok gıcık kaptım bu heroya o oyundan :D

Rehber için teşekkürler ama ben önce eski heroları öğreneyim :D

Öğrenmek ayıp değil kimse beğenmiyor ama çok güzel herolardan biri bence

Cidden Çok Harika Hero Özellikle Ultisi Çok Güzel Haritanın İstediğin Yerine Gidip Herhangi Bir Anda Kill Yapman Mümkün =) Bence Build Böyle Olmamalı Seninkide Güzel Ama BloodStoneye İhtiyacı Yok Bence...

Bence;
Radience
MKB
Satanic
Phase Bot
Assult
SY

Buildi Daha Güzel Olur Gibi...Tabiki Konu Senin Ve Fikirlerde Sana Ait... =)
Eline Sağlık =)

Cidden Çok Harika Hero Özellikle Ultisi Çok Güzel Haritanın İstediğin Yerine Gidip Herhangi Bir Anda Kill Yapman Mümkün =) Bence Build Böyle Olmamalı Seninkide Güzel Ama BloodStoneye İhtiyacı Yok Bence...

Bence;
Radience
MKB
Satanic
Phase Bot
Assult
SY

Buildi Daha Güzel Olur Gibi...Tabiki Konu Senin Ve Fikirlerde Sana Ait... =)
Eline Sağlık =)

Blood 3 skill için Hp ve Mp yiyor assult gerek yok onun yerine dagon yap ultin atarsın dagonu at adam ölsün :)

Geri