• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Her bilgisayara Mac OS kurulabilir mi?

AKINCIHAN

Banlanmış Üye
Aktiflik
K.Tarihi
9 Nis 2011
Puanı
26
Şu an Win7 kurulu olan bilgisayarıma Mac OS kurmak istiyorum.Böyle birşey mümkün mü?

Sistem bilgilerim şu şekilde;

Memory (RAM): 4096 MB
CPU Info: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
CPU Speed: 2491,1 MHz
Display Adapters: ATI Radeon HD 2400 PRO | ATI Radeon HD 2400 PRO | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver
Manufacturer: American Megatrends Inc.
Product Make: G31T-M7
BIOS Info: AT/AT COMPATIBLE | 07/21/09 |

Her bilgisayara kurmak mümkün değil.Mac OS işletim sistemi mac bilgisayarların konfigürasyonu için ayarlanmış işletim sistemidir.En stabil ve performanslı şekilde kullanılabilmesi için mac bilgisayarların donanımsal özelliklerine uygun hala getirilmiştir.Her bilgisayara kuramamakla birlikte bazıları sistemleri kırıp bazı sistemler için kurulabilir hala getirmişler.Googleye iphoneyardim yazarsan gerekli bilgiye ulaşabilirsin.

Bunu yapamadık diyelim; Mac OS için geliştirilmiş olan programları win7 ye kurma gibi bi ihtimalimiz var mı?Mesela, Garageband...

Yok malesef Mac Os kurmaktan başka bir yolu yok.Windows'un yapısıyla Mac OS'un yapısı farklı windows dll dosya yapısıyla çalışıyor.Ancak programı yapan kişi programın windows versiyonunu yapması lazım.

Geri