• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Herobrine

ufupedro

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
30 Ocak 2013
Puanı
0
Arkadaşlar minecraftta herobrine diye bişey varmış bende araştırdım konu sitesine baktım kanıt fotoğrafı var galba kumlu ve sisli yerlerde çıkıyomuş.
2 ayrı konumu var
1. konumu:takipçi mod sizi takip eder isterse orada sizi öldürür öldürmesse size tuzaklar kurup eşyalarınızı çalar.
2. konumu :birde madenci konumu vardır piramitler yapıp kızıltaşlarla aydınlatmalar yapar pramite girince sizi teleport edip kaçırır.
ben bu konudan dolayı oyunu bırakmayı tercih ettim

Herobrine diye bir şey olmadığını Notch açıklamıştı hala safsatalar, hurafeler devam ediyor. Oyunun ilk çıktığı dönemlerde Notch röportajında bir Steve'nin iki olarak da daha önceden ölen kardeşinin oyunda olduğunu şakasına söylemişti sonra millet bunu ciddiye aldı bakıldı başa çıkılmıyor Notch tekrar açıklama yapıp öyle bir şey olmadığını söyledi. :) Herobrine gibi bir şey istiyorsan bunu harici modlar ile sağlayabilirsin.

bilgilendirdiğin için teşekkürler

Son düzenleme:
bilgilendirdiğin için sağol

Son düzenleme:
Benim bildiğim minecraft'ın alpha sürümleri zamanında yani ilk çıktığında varmış herobrine denen şey millet çok korkup oyunu bırakmış zaten bakarsanız her yeni sürümde (Relase) "Removed Herobrine" yazar yani artık oyunda yok ama eskiden vardı zaten herobrine modu kurunca bende çok korktum yalan söylemeyim şimdi :D

Ben böyle biliyorum :D

Geri