• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Heroes of Newerth - Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marlock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marlock

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2013
Puanı
78
maxigameanner3.png

Heroes of Newerth - Web Sitesi
- Heroes of Newerth
Heroes of Newerth - Üyelik Sayfası - Heroes of Newerth

maxayrac2.png

Heroes of Newerth 23.12.2013'te açık betaya başlamıştır.Heroes of Newerth moba türü bir oyundur. Oyunda 3 çeşit kahramanlar ve her çeşitte 2 takım bulunuyor bunlar;

vv5kk.jpg

vv5qr.jpg

Kahramanlar hakkında detaylı bilgi için; Heroes of Newerth
maxayrac2.png

Heroes of Newerth Haritalar

-Caldavar Ormanı
-Meydan Savaşları
-Grim'ın Kavşağı

vv5zw.jpg

maxayrac2.png

Heroes of Newerth itemler hakkında detaylı bilgi almak için;

Heroes of Newerth
maxayrac2.png

Açıkcası her MOBA oyuncusunun oynaması gereken oyunlardan biri. Çok zor bir oyun ve creeplere last hit yapmak oldukça zor. Normalde LoL'de çokta iyi değildim fakat 1 ay boyunca feedlesemde HoN oynadım ve LoL'e geri döndüğümde bana çok yardımı dokundu. En zor MOBA oyunu diyebilirim açıkcası, gerçekten kontrolleri zor, heroları kullanmak zor ve bir çok item var ki bu itemleri işlevli bir şekilde kullanmakta oldukça zor ve bilgi ile deneyim istiyor. Eğer MOBA yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız HON oynayın ve daha sonra LoL ve ya diğer MOBA oyunlarını oynadığınızda size çocuk oyuncağı gibi gelsin farm yapmak ve heroları kontrol etmek. Bu arada oyunda ki bütün herolar bedavadır yani oyuna girdiğiniz gibi bütün heroları kullanma yetkiniz var.

Geri