• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Heros of Newerth

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A4_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A4_

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
18 Nis 2010
Puanı
0
k33pc8.jpg

Dota haritasini S2 Gamese satarak , S2Games yeni bir oyun geliştirdi içinde dota map olmak üzere 4 farkli harita bulunuyor. Herolarin aynisi (Görünüşleri ayni değil yanlizca skiller ve özellikleri ayni) bulunuyor. İtemlerin aynisi vs. herşey dota gibi... Oyun online olarak oynaniyor.... Id girişi yaptikdan sonra çikan listeden bir oyuna girip online olarak oynayabilirsin...

Oyunda 1500 Puan ile başlaniyor ve eğer kill yaparsaniz puaniniz yükselir (Ayni level atlamak gibi) ve yüksek puanli oyunlara girebilirsiniz eğer sürekli ölürseniz puaninizi düşer....

Grafikleri falan çok çok daha güzel Ayni dota hiçbir farki yok ^^

Oyun şu an beta ama ilerde parali olma durumu olabilir :(

İşte bazi görüntüler :
34zd95f.jpg

20f6jxj.jpg

[TAMAM]

Resmi Sitesi : Heroes of Newerth

Resmi sitesine girince hemen karşiniza acc. alma bölümü çikar ordan 2 dakikada acc. alabilrsiniz
Sonrada alttan continue to websiteden siteye devam etip oyunu indrebilrisiniz oyun 300MB bişi zaten[/TAMAM]

acc almanız için beta key beklemeniz lazım.ayrıca yorumum dotanın D si olamaz bu oyun cok hevesle bekledim oynadım cık:D baskaları ne der bilemem ama
Skilleri dotadan aktarmıslar ama bazılarını dotayla aynı kodlamamıslar.Oynanabilirliği dota kadar yüksek deil.ayrıca beta key istiyorsanız bu siteden bekliceksiniz Heroes of Newerth Beta Key Giveaway sağ tarafta key olup olmadığı gözükür siteye kayıt olun.

[ı]alıntı diye belirt!konu sahibi benim çok önceden açmıştım ki başka bir forumda aynısı daha önceki tarihle konu bulunmaktadır... :@[/ı]

Geri